5 RÅD TIL AT GØRE 2017 TIL DET BEDSTE ÅR

NOGET OM EN VIPPESERUM OG ÆGTE VS FALSKE ØJENVIPPER

SPONSORERET INDLÆG

Frederikke Egel Eye Lash Serum Nelly
Frederikke Egel Eye lash serum Nelly

AFFILIATE: KOMOREBI LASH SERUM (her)

For et lille års tid siden fik jeg påsat falske øjenvipper i et par måneder, hvilket jeg var rigtig glad for. Det var super nemt at stå op hver morgen med flotte, lange vipper, så man konstant så frisk ud og ikke behøvede bruge tid på mascara. Men overraskende nok kom jeg til at savne følelsen af netop mascara og at ændre mit udtryk lidt fra hverdag til fest, da vipperne jo altid bare var de samme. Og så blev jeg rigtig træt af ikke at kunne gnide mig i øjnene eller rense HELE ansigtet, da man ikke må få oliebaseret produkter på øjenområdet, fordi det opløser limen.

Derfor stoppede jeg med at få lavet vipper og gik tilbage til mascara. Hertil kunne jeg bare godt bruge lidt mere længde og volumen på mine egne vipper, da det i første omgang var anledningen til de falske vipper. Derfor gik jeg på jagt efter en serum med det formål og har nu fundet denne fra Komorebi, der tilmed er virkelig prisvenlig. Der findes nogle andre serummer ude på markedet, som jeg også har gode erfaringer med, men deres prisleje er bare noget helt andet end denne. Og den er endda sat ned med 40% lige nu. Så hvis du overvejer at få en serum, der gør dine vipper længere, størkere og mere fyldig, så kan du prøve den her af sammen med mig den næste måneds tid.

Jeg vender selvfølgelig tilbage med min endelig dom, når jeg har testet den lidt, men nu ville jeg i hvert fald lige videregive tippet, mens der var tilbud. Personligt har jeg gode erfaringer med vippeserum, så jeg har høje forventninger til denne også. 

Find serummet her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 RÅD TIL AT GØRE 2017 TIL DET BEDSTE ÅR