NOGET OM EN VIPPESERUM OG ÆGTE VS FALSKE ØJENVIPPER

REKORDMÅNED, MIT LÆSERTAL OG TILBAGE TIL HVERDAGEN

Læsertal blogger outfit

AFFILIATE: PELSJAKKE (her) | PUBLIC DESIRE STØVLER (her) | ZADIG ET VOLTAIRE TASKE

Jeg har faktisk savnet det. Min almindelige hverdag. På kontoret. Foran computeren. Med møder, deadlines og to-do lister.

De sidste par uger har jeg ca. tilbragt lige så meget tid med Mark, som jeg gjorde, da vi startede med at date for 5 år siden. Det har været så hyggeligt og dejligt, trods omstændighederne. Men nu ser jeg faktisk frem til at komme tilbage til min hverdag inde på kontoret, Andedammen, sammen med de andre Andedamer. Det føles som vildt lang tid siden, at jeg har set dem, fordi vi har været væk forskudt af hinanden og af forskellige årsager, men i morgen, eller i hvert fald i løbet af ugen, skulle vi alle gerne være tilbage på pinden inden for samme tidsrum. Og det glæder jeg mig til.

Læs også: Seneste nyt i blogland

Mit 2017 har indtil videre været helt fantastisk. Igen, hvis man lige ser bor fra Marks skade, som vi vidste begge efterhånden har vænnet os til og erkendt har fundet sted, men der har været fart på med rejser, modeuge, kærlighed, hygge, gamle bekendtskaber, gode nyheder for fremtiden og en masse læsere på bloggen. Og sidstnævnte er faktisk så fantastisk, at jeg i januar havde rekord mange læsere på bloggen.

Læs også: Lidt ‘hvorfor’ tanker fra modeugen … Hvorfor?

22.000 forskellige mennesker har været inde og kigge på bloggen. Det er blevet til 104.000 visninger af mine indlæg i alt. På 30 dage. Det synes jeg fandme er mange! Det havde jeg aldrig troet dengang tilbage i 2013, da jeg startede bloggen for at dokumentere min rejse til Australien. Der voksede den langsomt til omkring 1000 læsere og 3000 sidevisninger. Nu har jeg 18-20.000 læsere og 100.000 sidevisninger hver måned. Shit mand! Hvor er det crazy. Og hvor er det crazy, at der er så mange af jer, der dagligt logger herind for at læse med. Jeg elsker, når I kommenterer, og jeg lærer jer at kende. I virker fandme som verdens bedste og mest grinern læsere. Så tusind tak for jer!

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NOGET OM EN VIPPESERUM OG ÆGTE VS FALSKE ØJENVIPPER