Hjem MODE 5 SEJE PIGER I IKKE KENDTE PÅ INSTAGRAM

5 SEJE PIGER I IKKE KENDTE PÅ INSTAGRAM

af Frederikke Egel

For et par måneder siden tippede jeg jer om 5 piger, som jeg stalker på Instagram, fordi jeg mente, at I fortjente at kende til så lækre profiler. Nu er det atter blevet tid til et af de indlæg, da jeg siden da har fundet en masse nye profiler at følge. Jeg er nemlig begyndt at følge en masse nye ‘helt almindelige’ piger, jeg finder inspirerende. Det er ret forfriskende, skal jeg sige jer! Derfor handler dette indlæg om 5 piger, som jeg ikke tror, at I kender til i forvejen. Hvilket er en skam, for de er super cool, inspirerende og anderledes.

Jeg håber, at I kan finde lidt inspiration i dem. Og henvis endelig gerne til andre seje profiler, som I synes, jeg skal tjekke ud i kommentarfeltet.

Læs også: 5 Instagramprofiler jeg stalker

@KATRINECENTIO

Instagram piger Katrine Centio

This cool cat sammensætter nogle super cool og meget nutidige outfits, som jeg finder stor inspiration i. Jeg elsker, hvordan hun har blandet lyserød og leopard på et første billede, hvilket har motiveret mig til at smide min røde hue til min leojakke til mit næste outfit.. Thanks, girl and keep up the fancy work!

@KENSOFIE

Instagram piger Sofie Ken

Next up er den her alt for seje og kølige dame. Jeg elsker alt ved hendes profil. Det hele virker sådan lidt ‘sjusket’ og tilfældigt, men alligevel virkelig gennemført, hvorfor jeg tror, at det er helt bevidst, at hendes udtryk af sådan lidt ‘I give a fuck’. Alt ved alle disse outfits er totalt on point!

@CHILLEVERA

Instagram piger Chille Vera

Lur lige hvor smuk denne pige er! Og ikke nok med det, så har hun også nogle super fede og rå billeder på sin profil. Særligt disse er jeg vilde med, da der er en fed orange/uredigeret vibe over dem. #kæmpefanafbillederne

@CHILI.DIA

Instagram piger Chili.Dia

Og ja, hvis vi lige skal tale om smuk, så er man da nødt til at give this girl some credit. Shit! Jeg ville dø for hendes hår, kindben og øjne. Og stil. ‘Nuff said.

@REBEKAHCHRISTEL

Instagram piger Rebekah Christel

Lastly, er der denne snack, der tager de sejeste billeder af sine ben (går ud fra at det er hendes) og outfit. Særligt det første billede og outfit er totalt gennemført, synes jeg. Og så er hun også iskold mht til sine billeder og redigeringen. Mega inspirerende.

You may also like

1 kommentar

Frederikkeegel 30. november -0001 - 0:00

:*

Svar

Skriv en kommentar