VALENTINSDAG, HOLD I NAKKEN OG SVIGERMORS FØDSELSDAG

MIT OUTFIT FRA INSTAGRAM: LYSERØD NEDERDEL OG NEW BALANCE

SPONSORERET INDLÆG

AFFILIATE: NELLY NEDERDEL (her – udsalg) | NEW BALANCE SNEAKERS (her)

Godmorgen venner. Havde I en god Valentinsdag i går? Jeg trodsede mine nakkesmerter, som iøvrigt er blevet meget bedre i dag, hoppede i ovenstående outfit og tog til svigermors fødselsdag. Det var super hyggeligt og afslappende. Det var rart lige at kommet i tøjet og op igen, efter at have ligget på langs i 2 dage.

Jeg lagde ovenstående billede på Instagram i går, og det udløste et hav af spørgsmål om, hvor min nederdel og sko er fra, hvorfor jeg tænkte, at jeg lige ville lave et indlæg, så alle interesserede og nysgerrige sjæle har mulighed for at finde direkte links til begge ting. Nederdelen er fra Nelly og er sat ned til 232kr, og sneaksne er fra New Balance.

Jeg tror, at jeg hopper i samme outfit i dag. Jeg skal nemlig til to events, hvor det vil passe rigtig godt til. Og så slipper jeg for at lægge hovedet alt for meget i blød for et finde outfit – det her var jo en succes i går. Så stor en succes, at Mark endda kommenterede, at jeg var flot i tøjet. Det sker ikke så tit, da han synes, at jeg går i noget mærkeligt tøj nogle gange. 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VALENTINSDAG, HOLD I NAKKEN OG SVIGERMORS FØDSELSDAG