6 TING JEG SER FREM TIL #11

MINE UNGE BLOGGERDAGE

Hvis I nogensinde har undret jer over, hvordan jeg er blevet så god til at posere og tage outfitbilleder, så er det fordi, jeg var været skabsblogger siden 2009. Ja, den er god nok. I en alder af 16 år, tilbage i 2009, begyndte jeg at ‘blogge’ på Stylegallery, som det hed den gang. Her kunne man oprette en profil og smide billeder ind af sine outfits. Man kunne følge andre mennesker, like og kommentere deres billeder, og de kunne følge en tilbage. Det var faktisk Instagram. Bare på computeren. Og med et lidt grimmere layout.

Jeg faldt over disse billeder på min computer i går, sammen med ca. 10.000 andre gamle outfitbilleder, så jeg tænkte, at jeg ville lave (endnu) en lille føljeton med billeder af mig selv her på bloggen. Jeg har jo godt gang i min føljeton med “De forbudte bloggerbilleder”, hvor jeg deler meget, meget, meget uheldige billeder af mig selv fra shoots, så hvorfor ikke også starte en føljeton med sjov billeder fra den gang, hvor man prøvede lidt for meget. Den gang hvor man ikke rigtig vidste, om man var til den ene eller den anden stilart.. Jeg var til dem allesammen. Se selv.

OUTFIT 1
Altså det her var min stil dengang. For sure! Jeg følte mig allerbedst tilpas i outfits lignende dette; baggy-bukser og en stram bluse, der fremhævede min slanke talje, så jeg ikke så så tyk ud, når jeg nu havde løse bukser udenpå min muskuløse lår. Den dag var jeg modig, for jeg smed en sej vest udover og støvler i stedet for sneakers. Bumbum! Dét skal dokumenteres. Ind foran kameraet.

OUTIFT 2
Er du gal, hvor følte jeg mig som en lækker businesswoman i det her outfit; skjorte, solbriller i håret, stramme bukser (ikke jeans) og høje sko. Halli hallå! Var der nogen fra Suits, der ringede?

OUTFIT 3
Det her var ikke så meget et outfit, jeg rendte i til hverdag. Det var mere en af de dage, hvor jeg eksperimenterede lidt. F.eks. med fodboldstrømperne, der skulle fungere som overknee støvler. Haha, who am I kidding?

OUTFIT 4
Det her outfit var jeg også ret vild med. Det var cool, casual og gennemført. Syntes jeg i hvert fald selv. Pelsjakken var et lækkert genbrugsfund, og den var jeg ovenud glad for. Den mathcede jeg lige med mine fede bukser fra Vero Moda og kilehæle fra samme. Representin’!

OUTFIT 5
Ingen kommentarer.

OUTFIT 6
Heller ingen kommentarer. Udover at jeg brugte fucking lang tid på at klippe de bukser. Og jeg var stolt af dem. Mindst lige så stolt som jeg var over min måde at få taget billedet på. Intet kamerastativ? Tsssk, ingen problemer. Jeg bruger da bare den store grønne skraldespand. Den passer lige i højden.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 TING JEG SER FREM TIL #11