LINKS TIL MIN KÆMPE INSTAGRAM HAUL

HEY, FORRESTEN … #6

AFFILIATE: REEBOK SNEAKERS (her) | H&M BRILLER (her)

… er jeg begyndt på en ny serie, der hedder The Royals på Viaplay. Den er ret god, hvis I selv mangler noget at se. Mega drama!

… har vi endelig fået vores nye seng, og den er latterligt lækker! Jeg har filmet før/efter af vores soveværelse, som snart kommer op på min Youtube.

… skal Mark under kniven til sin første operation på næste onsdag. Det kan gå to veje; enten er det en hurtig kikkertoperation, og så er han hjemme igen et par timer senere, og eller så kan det blive den helt store omgang, hvor de åbner knæet og har ham boende i et par dage. Gæt hvad vi håber på.

… har jeg fået den største chokolade goodiebag i mit liv, og det er både på godt og ondt.

… ved vi ikke, om vi kommer på sommerferie i år grundet Marks knæ og operationer. Og vi er desværre lidt begrænset med rejseruger grundet hans håndboldsæson. Også selvom han er skadet. Han er en pligtopfyldende herre!

… har jeg erhvervet mig en OrganiCup, og jeg er fan.. Til de af jer, der ikke ved, hvad det er, så er det en erstatning for bind og tamponer under menstruationer. Too much info? Or too less? Læs mere om den her.

… har Mark og jeg forelsket os i et nyt sofaarrangement fra Sofakompagniet, der hedder Astha. Det består en af sofa, en lænestol og en puf. Noget andet end vi plejer!

… føler jeg for at gøre noget mere ud af dette budskab, end jeg indtil videre har gjort. Fordi det er så fandens vigtigt!

… er jeg virkelig træt i øjeblikket. Stadigvæk. Jeg må mangle vitaminer i min krop. Særligt D-vitamin fra solen.

… Apropos solen, så drømmer jeg mig tilbage til Nice med min elskede familie, hvor vi ingen andre planer havde end at hygge os, spise, shoppe, nyde solen og slappe af. Ahh!

… kan jeg ikke få armene ned over mine seneste køb.

… skal jeg ses med mine dejlige gymnasieveninder i aften, og jeg glæder mig.

… har jeg ikke vist jer min nye Chaneltaske. Ihhh!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LINKS TIL MIN KÆMPE INSTAGRAM HAUL