VIDEO: JEG KØBER EN CHANEL TASKE I NICE

NOGET OM MIN NYE CHANEL TASKE OG PRISEN PÅ DEN

Så fik jeg endelig taget et ordenligt billede af min seneste tilføjelse til Chanel samlingen. Er den ikke fin? Det er en klassisk 2.55 small model, men den er bare i lak/patent i stedet for mat/caviar, som min anden Chanel taske er. Min anden taske er også størrelsen større, så det var helt perfekt, at denne både var anderledes i materialet og i størrelsen. Jeg er så glad og stolt over mit lille (dyre) køb!

Flere af jer har spurgt ind til prisen, og det kan jeg godt forstå, for Chanel er ikke just noget, man spontant går ud og køber. Og det var heller ikke tilfældet denne gang. Eller jo lidt, for jeg havde ikke sat mig for at købe en taske, og pludselig så var den der bare! Men jeg har sparet op til muligeheden, når den bød sig, og når det føltes helt rigtigt, og det gjorde det denne gang. Jeg overvejede tasken i 3 dage, inden jeg købte den med hjem, så det var mere eller mindre gennemtænkt. Af private- og sikkerhedsmæssige årsager vil jeg ikke fortælle, hvad den har kostet. Det håber jeg, at I respekterer, selvom det altid er sjovt at snage. Chanel tasker er virkelig dyre, og koster ofte en hel månedsløn. Før skat. Det er fuldstændig vanvittigt og til grin, at man betaler så mange penge for noget materialistisk, men jeg er sikker på, at den værdi, som tasken har for mig, betaler sig hjem, når jeg får den i brug. Samtidig med det, så bliver Chanel tasker også ved og ved med at stige i pris/værdi år for år, så jeg ser det også lidt som en god investering. Tosset som det end kan lyde! Men skulle jeg en dag blive træt af dem, så kan de lejes ud eller sælges til en pris, så jeg i hvert fald ikke taber alt for meget på dem. Det er i hvert fald planen. Haha. 

Jeg glæder mig til at få tasken i brug, og jeg har allerede planer om, at det bliver i morgen. Hihi. Ih, den er såååå fin! Hvad synes I om den?

14 kommentarer

 • Cassandra

  Hej Frederikke
  Jeg håber, at du kan hjælpe mig. Jeg har set mig lun på en Chanel lak taske. Men er lak taskerne meget modtagelige for ridser og skrammer. Jeg håber du kan hjælpe mig.
  Mange hilsner
  Cassandra

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frederikke Egel

   Hej Cassandra,
   Min lak taske er slet ikke mere modtagelig end mine andre tasker. Nu ved jeg selvfølgelig ikke, hvordan din taske præcis ser ud, men umiddelbart vil jeg ikke vurdere dem til at være mere modtagelige, ud fra mine erfaringer 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvad er dit belæg for at skrive, at ovenstående ikke er min ærlige grund til ikke at ville fortælle prisen? Hvad ved du om det? Hvis du læser min blog, så ved du også, at jeg er forholdsvis åben omkring alt og yderst ærlig på bloggen, så at beskylde mig for IKKE at være ærlig om grunden til at holde prisen privat, finder jeg lidt respektløs for at være ærlig. At jeg ikke fortæller prisen har noget at gøre med, at jeg ikke vil fortælle, hvor mange penge jeg har stående på min konto, hvor meget der tjekker ind hver måned, hvor mange penge jeg har liggende hjemme i min lejlighed osv. Som jeg skriver i indlægget. Og som er DEN ÆRLIGE GRUND. Om du tror på det eller ej. Mine penge vedkommer ikke andre. Overhovedet. Offentlig person eller ej. Ligesom dine penge ikke vedkommer mig. Og at lave en generalisering om ALLE os modebloggere, fordi vi måske holder prisen på så dyr en taske privat er lidt lavt, synes jeg. Og jeg tror, at det handler mere om, at du vil kende prisen, ligesom alle andre, end at det handler om clickbait, inspiration eller noget andet. Hvilket er forståeligt. Men lad være med at sig, at det ikke er min ærlige grund, når du ikke ved noget om det, og lad være at fortælle mig, at jeg ikke skal skrive et par ord om, hvorfor jeg ikke vil fortælle prisen på MIN taske på MIN blog, når jeg har fået mindst 15 beskeder om prisen på tasken. Det virker som om, at du hellere vil genere, fordi du ikke fik prisen at vide, mere end det er konstruktiv feedback på et indlæg. Øv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Du skriver “og prisen paa den”. Saa folk bliver nysgerrige og trykker ind paa dit opslag. Meget underlig maade at tiltraekke laesere paa.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • omg hvor er den flot!! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hihiihih <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Taaak <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Klara Andrea

  Nej hvor er den smuk!!! <3 Jeg er heelt vild med den waaauw!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak! Jeg kan virkelig også godt forstå lysten til tasken. De er altså virkelig lækre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Taaak! Er så glad for den! ❤ Ja, her tænker jeg særligt på, at jeg er en offentlig person, og det kan godt blive ret privat at sidde og skrive til alle, hvad man har stående af værdier derhjemme, opsparing på kontoen osv. Jeg er ikke så bange for røverier, for der er ikke noget værd at stjæle i mit hjem, når jeg ikke er der. Det har jeg sørget for. Haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tusind tak! ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super flot taske. Tillykke med den:-) http://nouw.com/josephinelh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er så fab!! Jeg er vild med den! Og det er jo helt fair du ikke vil fortælle prisen det er jo op til dig selv om du vil dele den. Men du skriver også det er af sikkerhedsmæssige årsager, hvilke baner tænker du i her? Er det sådan noget som hjemmerøveri og andre ting i den boldgade?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes den er sindssyg flot! En 2.55 Chanel taske er vel et statement piece, som alle piger drømmer om at have som del af deres garderobe. Den er så fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO: JEG KØBER EN CHANEL TASKE I NICE