Hjem BLOGGING & KARRIERE MANDAG | SÅDAN SER EN ALMINDELIG UGE UD I MIT LIV

MANDAG | SÅDAN SER EN ALMINDELIG UGE UD I MIT LIV

af Frederikke Egel

SPONSORERET INDLÆG

AFFILIATE: RAILS SKJORTE (her) | NELLY BUKSER (her) | RIVER ISLAND SKO (her) | GLIMMER SOKKER (her) | ASOS BRILLER (her) | CHANEL TASKE

Jf. gårsdagens indlæg kommer her første opdatering fra min “En uge i mit liv”-challenge. Det er mandag og første dag i ugen. Min mandag har umiddelbart set ganske almindelig ud. Den startede med at være helt tom for planer, men endte med at blive rimelig booket alligevel. Det er ret normalt. Det er dog ikke normalt, at jeg er så tidligt oppe, når jeg er kommet så sent i seng. Gaaaab.

7.15: Mit vækkeur ringer, og jeg kunne kværke det! Jeg kom i seng kl. 04, fordi Thipan, som bor hos os i disse dage, og jeg sad og snakkede til langt ud på natten, inden jeg gav op på vores girltalk og hoppede ind til Mark, der sov tungt. Det kunne jeg næsten lige så godt have droppet. Nøj, det er hårdt at komme op…

7.30: Efter at have tjekket mine sociale medier, mails og observere Mark gøre sig klar, rejser jeg mig fra sengen for at tvinge mig selv i gang. Jeg har nemlig været så dum at planlægge et tidligt visit i fitness.. Whyyy?!

7.32: Jeg hopper i træningstøjet, så jeg ikke kan nå at overbevise mig selv om, at jeg godt må hoppe tilbage i seng og udskyde træningen. Nu er jeg i tøjet, og så er der ingen vej tilbage. Desuden har jeg ikke vasket hår for netop at kunne argumentere for træning.

7.35: Jeg vækker Thipan, da han skal op på arbejde. Han er lige så træt, som jeg er. Vi griner lidt af, at vi egentlig kun straffer os selv ved at slutte vores date 3 timer inden, vi skal op Doh! Men jeg ville gøre det igen. Til hver en tid. Det var hyggeligt.

7.40: Jeg spiser morgenmad. Det vigtigste måltid på hele dagen for mig. Især når jeg skal over og træne, så jeg ikke bliver dårlig. Jeg har det nemlig med at presse mig selv rigtig meget, når jeg træner. Sådan rigtig meget. Kan være lige ved at kaste op nogle gange. Om det har noget med dårlig form at gøre, vil jeg ikke kommentere på.

7:50: Selvom jeg ikke er særlig lækker, når jeg træner, børste jeg dog lige tænder og sætter hår, inden jeg forlader lejligheden for at gå i fitness i Fields. 300 meter fra mit hjem.

8.00: Træning; 10 minutter på stepmaskinen, 3 øvelser til benene, 2 øvelser til armene og 1 øvelse til maven.

9.15: Jeg er færdig med træning og bad og er nu på vej hjem igen.

9.20: Jeg tjekker lige mine mails. Ingen relevante, så jeg har ikke travlt med at komme ind på kontoret. Jeg har jo ingen planer i dag.

9.30: Jeg bliver tagget i et opslag på Anders Hemmingsens Instagram og griner stolt af det. Min karriere peakede lige. Læs mere om det her.

9.50: Jeg kommer ned på jorden igen, pakker min taske og går mod metroen. Jeg orker ikke at tage make-up på. Det kan jeg gøre inde på kontoret, hvis jeg skulle gå hen og få uventede planer for dagen.

10.15: Jeg ankommer på kontoret. Jeg er alene. Det er faktisk meget rart, for jeg er satme træt. Puha. Jeg åbner computeren, gennemgår mails, kommentarer på bloggen, aktivitet på Instagram og Facebook, og så går jeg i gang med dagens indlæg.

10.30: Jeg har et telefonmøde med mit agentbureau. Det går godt. De er søde!

10.45-12: Jeg bruger tiden på at arbejde, besvare mails, lave research, læse andre blogindlæg, skrive noter til dette indlæg, planlægge en kaffedate med @CharlotteCaroline og læse kommentarer på Anders Hemmingsens profil. De er faktisk ikke så slemme, som de kunne være.

12.02: Jeg får en mail fra PR bureauer Holm & Bertung om at besøge dem på onsdag. Det kan ikke, da Mark skal opereres, så vi aftaler, at jeg kigger forbi umiddelbart efter.

12.15-12.45: Jeg besøger Holm & Bertung, hvor jeg kigger på fine nyheder og får et par bukser med hjem. Derudover snakker vi også om fliser til vores altaner, da de har Villa Handmade som kunde. Vældig interessant!

13: Jeg er tilbage på kontoret, hvor Emilie, der hjælper os med praktisk ting inde på kontoret, er kommet forbi. Hun hjælper mig med outfitbilleder, nu når jeg er ene andedame på pinden.

13.05-15: Jeg arbejder intensivt. Og tjekker sociale medier. Men arbejder mest. Her får jeg også en mail omkring, at der er kommet et par sko til mig hos PR-bureauet PR Connect. Jeg aftaler, at jeg kigger forbi kl. 15 med Caroline.

15: Vi er hos PR Connect, hvor vi kigger på sneakers fra Sketchers og sokker fra Stance. Deruodover drikker vi en kop kaffe og får snakket en hel masse om blogverdenen, hvorfor bloggere er så tavse omkring deres læsertal, blogsamarbjeder osv.

16.45: Caroline og jeg smutter fra PR Connest og bliver enige om at forsætte hyggen på Bertels Salon med hver sin kage og henholdsvis Chai Latte og Cool Mint te. Inden da skyder vi dog lige outfitbilleder, for jeg har skiftet bukserne til mine nye. Haps!

17.45: Caroline og jeg takker af for i dag, og jeg vender snuden mod Ørestad.

18.15: Jeg kommer hjem til Mark, der står og laver mad. Eller han varmer resterne fra i går. Lasagnette. Mmh. Han har sat Hotel Transylvania på, fordi vi begge har en svaghed for animationsfilm. Nu er der dømt hyggeaften

18.30: Vi spiser og ser Hotel Transsylvanien, mens vi diskuterer fliser til vores altaner (jeg vil gerne have blå. Mark vil gerne have grå.). Vi får også gennemgået hver vores dag, da vi stort set ikke har snakket sammen hele dagen. Mark har dog bemærket (og grint af), at jeg har været lidt over det hele på de sociale medier.

19.30: Jeg hopper i joggingtøjet, vi får ryddet op, og så lægger vi os begge ind i sengen. Jeg er ramt!

20.00: Jeg påbegynder aftenens indlæg. Først omkring min oplevelse med at blive repostet af Anders Hemmingsen. Dernæst dette indlæg.

21.00: Jeg tjekker mine sociale medier og mails, uploader et billede på Instagram og afslutter dette indlæg, da jeg bare skal ligge i Marks arme, indtil jeg falder i søvn nu. Godnat. Vi ses i morgen! <3

You may also like

2 kommentarer

CharlotteCaroline 30. november -0001 - 0:00

Tak for et par hyggelige timer og nogle gode snakke! <3

Svar
Frederikkeegel 30. november -0001 - 0:00

Selv tak :*

Svar

Skriv en kommentar