Hjem BLOGGING & KARRIERE TIRSDAG | SÅDAN SER EN ALMINDELIG UGE UD I MIT LIV

TIRSDAG | SÅDAN SER EN ALMINDELIG UGE UD I MIT LIV

af Frederikke Egel

AFFILIATE: MINIMUM BLAZER (her) | MINIMUM BUKSER (her) | KOORELOO TASKE (her) | CARRÉ ØRERINGE (her)

Der er rimelig stor forskel på min mandag og tirsdag, som I måske kan fornemme på nedenstående indlæg. Haha. Det er både fordelen og ulempen ved at være selvstændig. Men som I også kan læse, så havde jeg ondt i halsen. Meeeget ondt. Så det blev jeg lige nødt til at have in mente…

8.47: I går gav jeg jo mig selv lov til at sove længe, fordi jeg var i søvnunderskud. 8.47 er længe i min optik. Aaah! Det var dejligt, men jeg vågnede alligevel helt groggy i hovedet og med ondt i halsen. Det orker jeg ikke.

8.50: Jeg beslutter at arbejde fra sengen med det argument, at jeg derved kan holde varmen og undgå sygdom. Godt ord igen, Fred! Jeg tjekker mine mails, sociale medier og bloggen for ny aktivitet. Bedste morgenrutine.

9.05: Nu er alt tjekket igennem, så jeg har overblik over, hvor meget tid jeg skal bruge på min mailindbakke, så nu sætter jeg et afsnit af The Royals på. Man er vel (næsten) syg.

9.06: Samtidig med jeg ser serie, arbejder jeg på dagens første indlæg, der handler om loppemarked. Jeg besvarer lidt mails, planlægger min dag, der heldigvis ikke er så proppet. Dog fyldt med noget sjovt.. Alt dette gøres selvfølgelig fra min seng.

10.22: Jeg bliver forstyrret fra min dybe koncentration, da postbudet ringer på. Han kommer med en pakke til Mark, men fortæller, at han var forbi i går med et par pakker til mig, men jeg var desværre ikke hjemme, så jeg må lige hente dem på posthuset. Han sagde det med helt dårlig samvittighed. Søde mand!

10.24: Jeg går tilbage i seng og arbejder videre. Og min serie kører videre i baggrunden.

11.36: Min mave rumler. Nu blev det tid til morgenmad. Normalt spiser jeg morgenmad umiddelbart, når jeg er stået op, men jeg har været så fokuseret på arbejde, at jeg har glemt mit vigtige måltid. What?

11.41: Jeg laver æg og spiser på rugbrød, så jeg kan slå det sammen med min frokost. Imens jeg laver mad og spiser, ser jeg min serie.

12.07: Jeg arbejder lidt videre, får sendt et par tilbud afsted og får indhentet et par ting, som jeg var bagud med. Den bedste følelse i verden!

13.11: Jeg begynder at gøre mig klar til at tage ind på kontoret. Jeg vil lige runde posthuset, inden jeg tager afsted, da jeg ved, at jeg kommer sent hjem og ikke har tid til at hente det i morgen.

13.52: Jeg tager lige et par billeder af mig selv, da jeg er hoppet i mit nye jakkesæt fra Minimum med min nye jakke og nye taske.

14.00: Jeg henter mine pakker på posthuset. Der var kommet en lækker sending fra The Body Shop med deres nyheder samt et par fine øreringe fra Carré, som jeg glæder mig til at prøve.

14.45: Jeg tager afsted mod kontoret, hvor jeg skal mødes med Cana, Danica og Cecilie. Vi skal nemlig på nogle optagelser i dag. Uuhhhh!

15.15: Jeg ankommer til kontoret, hvor Cecilie kommer løbende ud og krammer mig. Det er længe siden, at vi har set hinanden. Den dejlige dame! Man bliver altid i godt humør af hende. Af hele Andedammen! <3

15.30: Vi sidder allesammen og sludrer og arbejder lidt inde i vores mødelokale/hyggerum.

16.30: Vi åbner en flaske champagne og drikker os mod til til optagelserne, der skal handle om parforhold, sex osv. Gisp!

16.45: Vi tager af sted mod Amager, hvor optagelserne finder sted.

17.05: Vi ankommer og hilser pænt på dem, som vi skal på sæt med. Og når ja, Anders Morgenthaler og Mikael Wulff. Heeeej

17.30: Vi bliver briefet om set-up og så går optagelserne i gang.

19.53: Vi er nu færdige og skal have lidt mad, inden vi takker af for i dag. Det gik rigtig godt og var super sjovt. En anelse grænseoverskridende at skulle sidde og tale om forhold, sex, utroskab, prutter osv., når der snurrer to kameraer rundt omkring en.

20:16: Danica og jeg går til metroen og får os en god snak om karriere undervejs. Elsker at snakke om karriere, fremtid, muligheder, drømme osv. med andre mennesker, der også har store ambitioner og lysten til at udvikle sig.

21.07: Jeg kommer hjem til min midlertidige roomie. Min faste roomie er med håndboldholdet til kamp, så han er først hjemme om et par timer.

21:15: Thipan, min midlertidige roomie, og jeg sludrer lidt og arbejder lidt i sofaen.

22.26: Jeg får en besked fra Mark, om jeg vil hente ham om 45 min. i Hvidovre Det vil jeg selvfølgelig gerne.Det er heldigvis dejlig tæt på os.

23.00: Jeg har lokket Thips til at køre med mig, så vi kører afsted for at hente Mark. Efter det skal vi alle bare i seng, da Mark og jeg skal tidligt op. Vi skal være til hans operation på 07.00 i morgen på Bispebjerg. Godnat!

You may also like

1 kommentar

Cecilie 30. november -0001 - 0:00

Du er sød og dejlig! ❤

Svar

Skriv en kommentar