Hjem PERSONLIGT 9 TIMER SENERE …

9 TIMER SENERE …

af Frederikke Egel

En mand der stadig er høj på narkose 😉

Nu er vi landet herhjemme efter alt for mange timer på hospitalet, Mark har fået sin første omgang piller, og vi overvejer, hvordan vi lettest kan få indtaget noget mad i aften, uden at skulle gøre alt for meget fysisk for det. Jeg kan ikke just sige, at jeg er skadet, hvorfor jeg i princippet godt kunne lave mad, men lige i aften orker jeg det bare ikke. Kender I det?

Marks operation gik godt i dag. Det tog en helvedes masse timer. Mange flere end tiltænkt, men det er jo lige meget, når det hele nu i sidste ende er gået rigtig godt. Til de af jer der ikke kender hele ‘historien’, for at få det til at lyde super dramatisk, så kom Mark til skade med sit knæ i januar måned, da han fik et skub af en modstander under håndboldkamp. Vi kørte direkte på skadestuen, hvor de kunne konkludere, at ledbånd og korsbånd var revet over. Menisken kunne de ikke helt vurdere, så det ville tiden vise. Derfra skulle Mark i hvert fald gå i 6 uger med en skinne kaldet DonJoy på, så ledbåndet kunne hele og blive stærkt til operation af korsbånd.

Det har så vist sig ikke at være helt så lige til. Eller ledbåndet er groet fint sammen, så det var ikke noget problem, men selvom de udelukkede, at der var noget galt med menisken ved hjælp af røntgen og MR-scanning, så har Mark slet ikke kunne bøjet sit ben/knæ, hvilket han gerne skulle kunne efter noget tid. Så vi var i dag på hospitalet, hvor Mark skulle til en kikkeundersøgelse/operation for at se, om der var noget med menisken, eller om der sad noget andet i klemme. Såfremt der var noget galt, ville de ordne det med det samme, hvorfor han kom i fuld narkose.

Vi frygtede rigtig meget, at det var menisken, der alligevel var noget galt med, for så betød det 6 uger mere i skinne, før en korsbåndsoperation blev aktuel. Det var heldigvis ikke tilfældet, og de kunne fortælle os, at der ‘blot’ havde siddet noget arvæv i spænd, som de kunne skære over og så var benet helt bøjeligt. Det var næsten de bedste nyheder, vi kunne få, for det betyder forhåbentlig, at Mark kan se frem mod en korsbåndsoperation om 1-2 måneders tid, og det glæder vi os begge rigtig meget til. Derfra kan han nemlig påbegynde genoptræning og se frem mod at komme på banen igen.

Det var i hvert fald lige en opdatering fra to lettede mus, der har smidt sig i sengen og har tænkt sig at blive her resten af aftenen.

You may also like

Skriv en kommentar