Hjem BLOGGING & KARRIERE TORSDAG | SÅDAN SER EN ALMINDELIG UGE UD I MIT LIV

TORSDAG | SÅDAN SER EN ALMINDELIG UGE UD I MIT LIV

af Frederikke Egel

07.45: Vækkeuret ringer, og jeg vågner forholdsvis frisk. Det er måske klart, når vi har ligget i sengen siden kl. 21 i går aftes. Det plejer vi nemlig ikke.

07.50: Jeg tjekker mine mails, sociale medier og bloggen fra sengen. Der er sgu ikke sket så meget nyt siden i går aftes.

08.15: Nu står jeg op. #luksusliv

08.20: Mark laver sine knæøvelser på gulvet, så han kan være klar til fysioterapeut fredag. Jeg laver morgenmad til os. Eller ‘laver’. Jeg hælder youghurt op i en skål og smider ymerdrys på. Lol #wifey

08.30: Jeg sætter mig ved computeren og påbegynder dagens arbejde. Jeg kommer ikke ind på kontoret i dag eller i morgen. Mark kan umiddelbart sagtens gå og passe sig selv, meeeeen som den pyldrekæreste jeg nu engang er, så bliver jeg lige hjemme og holder øje med ham. Hæhæ #gratisfridagtilmig #chefenersød

10.13: Vi sidder begge stadig og arbejder. Jeg arbejder på mit næste indlæg til ‘blogland’. Mark arbejder hjemmefra i disse dage, da hans arbejde tillader det. Det er bedre end at sygemelde sig.

12.00: Jeg foreslår frokost. Mark siger ja. Vi laver ægge- og leverpostejsmadder. Mmh. Elsker æggemadder.

12.26: Min søster ringer og spørger, om jeg vil spise aftensmad med hende og min fætter, da han er i København. Det vil jeg gerne. Vi aftaler at mødes ved 15-tiden for at køre en tur i Dyrehaven.

12.56: Jeg går i fitness, da jeg alligevel skal vaske hår. :)) Hihihihi. Jeg har en fast rutine, som jeg kører, når jeg bare lige ‘hurtigt’ vil træne. Step, 3 benøvelser, 2 armeøvelser og 4 maveøvelser. Der tager ca. en times tid.

14.15: Jeg runder apoteket og posthuset for at købe piller og hente pakker. Til Mark. Der var ikke engang noget til mig selv.

14.25: Jeg er hjemme og gør mig klar til at mødes med familien.

15.00: Min søster og fætter ankommer. De kommer lige op, så min fætter kan se lejligheden. Han roser den. Yes mand!

15.29: Vi daffer mod bilen. Min fætters bil. Den nye Volvo V90. Jeg ved ikke, om I kender den, men fårk den er fed. Og så kan den køre og parkere af sig selv. Damn. Nu er det min tur til at rose ham! Eller bilen, selvfølgelig.

16.07: Vi cruiser som den awesome familie, vi er. Vi kører til Dyrehaven, forbi de dyre huse i Taarbæk, Helleruo og Nordhavn, inden min fætter beslutter sig for at give aftensmad på Mash #hanharofrmangepenge

17.45: Vi sætter os på Mash og spiser. Det er dæææælme godt!

19.: Vi skal have dessert! Så vi går ned på Vaffelbageren i Nyhavn. Det er jo en mand fra Faaborg, der ejer den, og jeg har selv arbejdet i Vaffelbageren (bare i Faaborg, der dog er ejet af en anden. Haha) så vi føler lidt, at vi er hjemme. I kan forresten se en guide over Faaborg, hvor jeg viser byen og de steder, jeg har arbejdet her.

20.03: Jeg er hjemme ved Mark igen. Jeg sætter mig og arbejdet lidt og skriver dette indlæg, hvor jeg deler ud af noget tungt, jeg har på hjertet. Det tager I heldigvis rigtig godt imod.

20.59: Vi smider os i sengen og ser serie. Det er helt mærkeligt, at jeg kommer så tidligt i seng i øjeblikket. Normalt sover jeg først ved 00-01-tiden.

22.03: Godnat!

You may also like

Skriv en kommentar