Hjem BLOGGING & KARRIERE FREDAG | SÅDAN SER EN ALMINDELIG UGE UD I MIT LIV

FREDAG | SÅDAN SER EN ALMINDELIG UGE UD I MIT LIV

af Frederikke Egel

I dag går turen til Fyn, da Marks hold skal spille kamp. Men inden da skal Mark til fys, og så skal vi have arbejdet begge to. Læs mere her:

07.45: Alarmen ringer. Jeg er overraskende træt i dag..

07.50: Jeg tjekker mine mails, sociale medier og blog. Kender I snart min rutine? Haha

08.02: Mark trækker gardinerne fra, og der er høj sol ind ad vores vinduer. Årh, jeg æææælsker det!

08.15: Vi spiser morgenmad, går i bad og gør os klar til første træning med Marks fysioterapeut fra Bispebjerg.

08.30: Vi arbejder begge inden afgang.

10.30: Vi går mod bilen. Jeg runder lige bageren i Fields for at hente lidt brød. Jeg er stadig sulten efter morgenmad. Haha

10.44: Vi kører afsted mod hospitalet. Der er heldigvis ikke så meget trafik på det her tidspunkt.

11.30: Vi ankommer hos fyssen, og Mark får trænet. Det er en virkelig sød fys, der viser mig, hvordan jeg kan hjælpe Mark med at lave øvelserne. Det vigtigste er at få bukket hans bens, så han har fuld mobilitet op til operation af korsbånd.

12.03: Vi er færdige og kører hjem igen.

12.41: Vi sætter os begge og arbejder videre, inden vi skal mod Fyn, hvor Marks hold skal spille kamp. Jeg har aftalt med mine forældre, at de kommer og kigger, selvom Mark ikke spiller. Så har jeg en undskyldning for at se dem. Jeg saaaaavner dem.

15.45: Vi kører afsted mod bussen og samler en af Marks holdboldkammerater op på vejen.

16.30: Vi kører afsted mod Fyn i bussen. Der er rimelig stille, da folk skal slappe af og gøre sig mentalt klar til kamp. Så jeg prøver at tie stille. Haha

17.30: Der kommer lidt mad i bussen, så folk vågner. Surprise. Mænd. Haha

18.30: Vi ankommer på Fyn, og jeg har lige lidt ventetid, inden mine forældre kommer, og inden kampen går i gang.

18.40: Min far skriver en SMS med ‘hejsa’. Det undrer jeg mig lid over og ringer ham op. De fortæller, at jeg skal kigge mod cafeteriet, hvor de sidder og spiser gourmet pølsemix. Hahaha. Jeg bliver helt glad i kroppen og skynder mig ind til dem. Ahhh!

19.45: Min svigerfar kommmer og joiner os. Han bor på Fyn nu, så han har ikke langt til Nyborg, hvor de spiller.

20.00: Kampen går i gang.

20.38: Pause. Vi fører 8-19. Det tegner godt.

21.30: Kampen slutter. Vi vinder 27-34. Ja tak! God stemning i bussen hjem.

22.23: Vi hopper på bussen og vender snuden mod Sjælland. Men først: stop på McD. En af sponsorerne giver en omgang, fordi de vandt. Og jeg er så heldig at få lidt med. Haps!

22.35: Musikken bliver sat på i bussen, og jeg skråler med sammen med drengene, mens jeg udfritter dem og gode tøsehistorier. Jeg får nok aldrig lov at komme med på tur i bussen igen. Hahaha #psykologfrede

00.01: Vi kører stadig. Folk er blevet lidt mere stille, men den hårde kerne snakker stadig. Altså mig. Alene.

00.30: Ankommer med bussen, og vi kører hjem.

01.03: Hjemme og i seng. Godnat!

You may also like

Skriv en kommentar