LØRDAG | SÅDAN SER EN ALMINDELIG UGE UD I MIT LIV

10 SJOVE FACTS OM SANDRA WILLER

I dag skal det ikke handle om mig, men om min søde veninde, nabo og kontorkollega Sandra Willer. Som I måske kunne fornemme på overskriften. Jeg lavede nemlig et indlæg til Sandras blog @Blogbysandra, mens hun lå og så lækker ud på stranden på Bali med sin mindst lige så lækre kæreste i sidste uge. Bvdr. Dét tænkte jeg, at jeg ville dele med jer, så I også kan få en bid af den skønne pige, som jeg tilbringer rimelig mange timer med. Jeg har fundet på 10 reeeet sjove ting om Sandra, hvis jeg selv skal sige det. Nedenfor kan I læse 5 af dem, og inde på hendes blog kan I læse de resterende 5. Nemlig lige her.

Hvis nogle af jer kender Sandra eller hendes blog, så lad mig lige vide om I vidste de her ting om hende eller havde regnet med det. Hæhæh

PRUTTER OG BØVSER
Ej, bøvser det gør hun faktisk ikke så meget. Det er nok mest mig. Men hun prutter! Og så bliver hun genert bagefter og griner. Hihi. Det generer slet ikke mig, at hun prutter, for i et rigtigt venskab (og parforhold) kan man altså godt prutte og bøvse foran hinanden. Synes jeg. Og det tager både Sandra og jeg meget bogstaveligt. Både inde på kontoret og hjemme hos os selv. Hæhæ #truefriendshiporwhat

TUR-GUIDE ALA SANDRA WILLER
ISandra havde en overgang en ret vild periode, hvor hun gik meget i byen, datede og rendte rundt i Københavns gader med hendes veninder. Det var (desværre) før, at jeg mødte Sandra, men det kommer mig til gode nu. På den sjove måde. For når Sandra og jeg går ture i indre København, har Sandra en masse gode historier at fortælle, så jeg får altid en personlig Københavner-guide af Sandra, når vi kommer forbi nogle steder, hvor hun har lavet ballade. Og jeg har faktisk oplevet, at jeg kunne finde rundt, fordi jeg huskede nogle af hendes eskapader. Lol

Læs også: 10 sjov facts om mig fra min mor og søster

MAKE-UP TORNADO
Sandra æææælsker make-up. Så selvom hun sagtens kan gå ud ad døren uden make-up på, så elsker hun at lege med det og prøve nyt make-up. Og det har gjort hende til lidt af en ekspert, når det kommer til at påføre det, for Sandra kan lægge en fuld make-up på under 10 minutter. Altså vi snakker foundation, concealer, contour, highlight, bryn, øjenskygge, mascara, eyeliner og læbestift. På 10 minutter. Det er SÅ sindsygt. Når vi er ude og rejse eller gør os klar sammen, er jeg altid nødt til at gå i gang med make-up’en længe før Sandra.

SNIGER-FOTOGRAF
Der er så mange gange, hvor jeg har tjekket Sandra stories på Snap/Insta og set klip, som jeg slet ikke har opfanget, at hun har filmet/taget billeder af. Jeg kan sidde lige ved siden af hende i metroen eller på kontoret, og så har hun taget billeder af sig selv, udsigten eller mig, som jeg slet ikke har bemærket. Hun filmede mig endda pille næse den ene dag. Det uploadede hun heldigvis ikke.

SCREENSHOTS
Sandra er dronningen af screenshots. Hun screendumper alt og sender det i hendes millioner af gruppechats på Facebook. Det kan være alt fra et sjovt citat, til et billede som hun er inspireret til en samtale med en anden, som man skal læse. Det er ret underholdende, men det betyder, at hendes skrivebord på computeren er fuldstændig bombet med blandede billeder. Jeg får næsten stress af det skrivebord.

Læs flere sjove facts om Sandra lige her.
Læs sjove facts om Amalie Wessel her.
Læs sjove facts om mig her, her og her.

Husk at følg med på min Instagram @frederikkeegel og Facebook for flere billeder.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LØRDAG | SÅDAN SER EN ALMINDELIG UGE UD I MIT LIV