Hjem Uncategorized SPONTANE KAARE KLINT KØB + SE FØR/EFTER BILLEDER AF VORES ENTRÉ

SPONTANE KAARE KLINT KØB + SE FØR/EFTER BILLEDER AF VORES ENTRÉ

af Frederikke Egel

Ejjj, kender I det, når man spontant går på jagt efter noget, som man længe har overvejet, men som man aldrig rigtig har fået handlet på, og så lige pludselig er det bare foran en? Og wupti, så i løbet af 2 timer har man budt på det, købt det, hentet det og fået det sat op derhjemme? Well, hvis ikke I kender det, så burde I prøve det – det er den fedeste følelse i verden, og den følelse sidder jeg med i kroppen lige nu. Fordi ovenstående skete for mig i dag. Weee!

Mark, Thipan og jeg sad herhjemme og arbejdede, mens et afsnit af ‘Kender du typen’ kørte i baggrunden. Det var det afsnit med Sofie Linde, hvor de viser hendes lejlighed frem. Vi begynder at snakke om den Kaare Klint Safaristol, som de har stående i stuen, da vi alle synes, at den er vildt fed, og jeg længe har overvejet, hvordan jeg kan få inkorporeret flere klassiske, danske møbler i lejligheden. Jeg ville lige hurtig tjekke priserne på stolen på Den Blå Avis, så jeg kunne slå tankerne om at købe den væk igen, men ud af den blå luft dukker et tilbud op, som jeg simpelthen ikke kan sige nej til. 3500kr for stolene?! Det kan næsten ikke passe. Jeg konfererer lige med mændene i huset, og vi bliver hurtigt enige om, at det er et go, så i løbet af en halv time har jeg aftalt med sælger, at Thipan og jeg kommer og henter stolene, såfremt standen er som på billederne. Vi skynder os til bilen og kører til Birkerød for at hente 2 Kaare Klint safaristole, som en sød dame solgte til den vanvittige pris, og nu står de er. I min entré. Og ser pisse godt ud. Eeeej jeg er SÅ glad!

Er de ikke fine? Jovist, de har nogle skønhedsfejl, men det er jo hele charmen. Damen, som jeg købte stolen af, er den oprindelig ejer og solgte dem kun, fordi hun og veninder var blevet for gamle til at komme op og ned af stolene. Haha, ret sødt!

Nedenfor ser I før og efter-billederne af vores entré, der efterhånden har ændret udseende ret mange gange. Nu er jeg dog (ret) sikker på, at vi har fundet ud af, hvordan det skal se ud det næste (lange) stykke tid. Vi kan ikke helt finde ud af, om der skal et par billeder op over stolene, så helt færdige er vi ikke, men vi er godt på vej. hehe. Hvad synes I om vores ‘nye’ entré og nye køb?

You may also like

2 kommentarer

Emilie 30. november -0001 - 0:00

Hvis du ikke allerede har gjort det, kan du så evt lave en house tour? Jeres lejlighed ser så fin ud! <3

Svar
Frederikkeegel 30. november -0001 - 0:00

Det kommer der, lige så snart vi er ordenligt på plads :*

Svar

Skriv en kommentar