Hjem PERSONLIGT VORES VILDESTE KØB, MUSICAL OG DAGENS OUTFIT

VORES VILDESTE KØB, MUSICAL OG DAGENS OUTFIT

af Frederikke Egel

AFFILIATE: NEW LOOK SWEATSHIRT (her) | SWEET DELUXE ØRERINGE (her) | NEW LOOK NEDERDEL (similar) | CHANEL TASKE

Åh, i går var en god dag!! Sådan helt igennem en god dag. Min morgen startede (selvfølgelig) med besøg hos fysioterapeuten med Mark og hans knæ, og det gik bare mega godt. Der er allerede små fremskridt og fyssen er godt tilfreds. Yesss!! I næste uge skal vi derfor kun komme 3 gange i stedet for hver dag, hvis vi sørger for at træne lige så godt derhjemme, som vi har gjort i denne uge. Åh, det er rart!

Da vi kom hjem hyggede vi med morgenmad og hjemmearbejde med Thipan, vores midlertidige roomie, og så kunne tiden ellers kun gå for langsomt. For kl. 16 skulle vi nemlig noget spændende. Noget mega spændende. Vi skulle ud og kigge på nye sofaer. Og ikke bare hvilke som helst. Arne Jacobsen sofaer. Lufthavnssofaerne. Drømmesofaerne! Oh myy.. Jeg har ført kigget på disse sofaer, men aldrig sådan realistisk kigget. Kun drømmende. For det ville jo aldrig ske, at jeg fik lyst til at betale så mange penge for dem eller fandt nogen i så god stand. Indtil forleden, da jeg fandt disse på Den Blå Avis (en eller anden skal stoppe mig) til en brandgod pris, så måtte vi slå til. Når jeg siger vi, så var det selvfølgelig efter en god omgang overtalelse, da Mark ikke umiddelbart var helt så hooked på at brænde en månedsløn af på sofaer, som jeg var.. Men jeg fik vidst talt ham varm. Så i går kørte vi ud og kiggede på dem for at bekræfte ægtheden, se standen og vurdere, om vi ville betale så mange penge for to små sofaer. Det ville vi godt, så vi endte sgu med at købe dem. F*ck mand.. Det føles så crazy. Fantastisk, overdrevet fedt, men crazy. Jeg sidder i dem lige nu. I skrivende stund. Og jeg er så glad. Helt ned i maven. Ejj, hvor er det fedt. Jeg glæder mig til at vise jer dem snart!!

Om aftenen var vi inviteret til Danmarkspræmieren på Saturday Night Fever musialen, så det tog vi helt høje ind og så. Og det var en fantastisk forestilling. Hold op hvor er de seje! Kl. 23 gik turen hjemad og jeg lagde mig i seng med en ubeskrivelig glad følelse. Og en meeeeeeget øm konto.. Ikke mere DBA til mig foreløbig.

You may also like

1 kommentar

Frederikkeegel 30. november -0001 - 0:00

Hej Emilie. Nej, det ved jeg desværre ikke. Jeg spurgte ikke ind til den <3

Svar

Skriv en kommentar