5 TIPS TIL AT AFHOLDE ET SUCCESFULDT LOPPEMARKED

JEG SPÅR, AT RUSKINDSJAKKER BLIVER ET HIT (IGEN) I ÅR

SPONSORERET INDLÆG

DEPECHE JAKKE (udsolgt) | DEPECHE BÆLTE (her) | MbyM BLUSE (her) | DIESEL BUKSER (her) | KOORELOO TASKE (her)

Det er et typisk dansk vejr, vi er udsat for i øjeblikket; den ene dag kan man have sin nye ruskindsjakke på, den anden dag er man nødt til at pakke sig ind i regnjakke og halstørklæde.. Det er da træls. Men når muligheden byder sig, ser jeg mit snit til at hoppe i det pæneste og mest behagelige tøj, jeg ejer – herunder min nye fine jakke fra Depeche. Jeg er sikker på, at ruskindjakker (igen) i år bliver mega populært som overtøj til de lune forårs- og sommeraftener. De er så nemme at pifte et fint fest-outfit op med eller tone et chill hverdagsoutfit ned. Og jeg kan næsten ikke vente til at få min ordentligt i brug. Det ser så fedt ud til en nederdel og sneakers. Blot som enkeltestående outfit-eksempel.

Min jakke fra Depeche er desværre udsolgt på nuværende tidspunkt, hvilket jeg synes er rigtigt ærgerligt (for jer), da den virkelig er i god kvalitet og lækker i designet, hvorfor jeg altså varmt kan anbefale den. Jeg har efterhånden haft en del både ægte og uægte ruskindsjakker, og der er altså noget andet (og bedre) over den ægte vare, synes jeg. Kvaliteten, holdbarhede og udtrykket er noget helt andet, og hvis I kender Depeche, så ved I sikkert også, at de er yderst (aner)kendt for deres kvalitet på tasker og bælter, og det har de heldigvis overført til deres tøj også. Jeg ejer også et par læderbukser fra dem, som jeg er utrolig glad for. Og flere tasker efterhånden. Se dem her og her. Så hvis I selv er på udkig efter en lækker ruskindsjakke, så vil jeg varmt anbefale jer at holde øje med deres hjemmeside, hvis den kommer på igen. Og så kan jeg jo også lige give et skud ud til min herre seje røde bælte, der også er derfra. Det kan findes her.

I aften er jeg sammen med 3 af mine venner. Vi hygger med middag og en masse sludder, så nu vi jeg vende mit fokus tilbage til dem. Må I have en dejlig aften!

Skriv en kommentar

  • Tusind tak! Rød og lysrød ser mega godt ud sammen! Så det er bare med at eksperimentere :*

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er det bare et lækkert outfit Frederikke! Jeg er vild med den måde du får mikset lyserød og rød <3 Den kombi har jeg aldrig overvejet.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 TIPS TIL AT AFHOLDE ET SUCCESFULDT LOPPEMARKED