Hjem BOLIG SE VORES NYE STUE | ARNE JACOBSEN LUFTHAVNSSOFA

SE VORES NYE STUE | ARNE JACOBSEN LUFTHAVNSSOFA

af Frederikke Egel

Hvor skal I ligge og se film henne?“, tænker I måske. Til det kan jeg kun svare: “Det skal vi da inde i vores soveværelse. Vi kan i hvert fald ikke ligge i vores nye sofaer. Lol“.

Og det er jo rigtigt… For vi har skiftet vores chaiselong flydesofa ud med to Arne Jacobsen 2-personers sofaer, hvor der ikke rigtig er plads til at ligge og putte. Som i slet ikke, faktisk. Men det er altså ret lige meget, når man er så forelsket i sine fine nye sofaer, som jeg er, og de passer så godt ind i stuen. Meget bedre end den gamle. Og jeg er så glad! Jeg skal nok vise jer før- og efterbilleder, når vi er rigtig på plads, så I kan se, hvor godt det hele spiller sammen, men nu ville jeg altså bare lige vise jer, hvad det er for nogle sofaer, jeg har snakket om. Den anden sofa står lige overfor og ligner denne. På en prik.

Jeg kan godt forstå, hvis I ikke helt kan sætte jer ind i, hvorfor jeg er så ustyrligt glad for de her sofaer, der har mere mødelokale-vibes end stue-vibes over sig, og jeg kan heller ikke helt selv beskrive det, men det er en blanding af at have købt så dyrt, gammelt, unikt og flot et møbel, der til dels er upraktisk, men samtidig bare så flot, og så sidde tilbage med følelsen af, at det er det helt rigtige valg. Hver morgen når jeg står op og kigger på min stue og i min gang, så bliver jeg glad, og det må jo i sandhed siges at være det bedste tegn på, at det var den rette beslutning at skifte de gamle møbler ud. Hvem ved, måske bliver vi træt af at have så små sofaer, og så må vi finde en løsning på det, men indtil videre er jeg en maaaaaget glad pige. Så slut med overnattende gæster på sofaen, ske-tid og middagslure. Det er (næsten) umuligt på disse. Til gengæld er de sygt pæne på billeder. Det er da pluspoint.

You may also like

1 kommentar

Skriv en kommentar