Hjem MODE 18 PAR MEGA FEDE LOAFERS TIL UNDER 500KR

18 PAR MEGA FEDE LOAFERS TIL UNDER 500KR

af Frederikke Egel

Jeg kan lige så godt sige det med det samme; anskaf dig et par loafers! Det er et must her til sommer, og alle kommer til at rende i det. Og selvom alle gør det, så skal du også. Det er jo SÅ pænt! Og sejt. Og moderigtigt. Og så er det den perfekte overgangssko, så man ikke går direkte fra at have pakket sine tæer ind i store støvler og sneakers til at vise de blege, nøgne tæer frem. Mine er i hvert fald ikke kønne i øjeblikket, så jeg gemmer dem gerne i et par pæne loafers. Haha

Jeg har gjort det nemt for jer og fundet 18 par super fede loafers frem, så I ikke engang selv behøver at lede. Kendetegnene for dem alle er, at de har åben hæl, og jeg synes, at det ser super cool ud. Jeg købte selv et par i Nice, som I ser på billederne herover, og jeg har været vildt glad for dem. Og fået mange forespørgsler. Så nu var det på tide at få kigget online.

Jeg har selv kig på et par stykker, som jeg vil bestille hjem. Særligt disse, disse, disse og disse er jeg nødt til at eje. Hvilke vil/overvejer I at bestille?

AFFILIAT: 1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER

AFFILIAT: 1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER

You may also like

2 kommentarer

Frederikkeegel 30. november -0001 - 0:00

Det er kun et problem med dem, hvor snuden kun er ude ved tæerne. Når den går op til vristen, så synes jeg slet ikke, at det er et problem. Jeg har 2 par, og du vænner dig hurtigt til at gå med dem som en slipper/klipklap synes jeg. Det er så pænt!!

Svar
Camilla Egeberg 30. november -0001 - 0:00

Jeg har holdt godt øje med loafer trenden, og jeg er snart ved at være faldet så meget i, at jeg køber et par… Men føler du slet ikke, at de er ved at falde af, når der ikke er noget om hælen? Eller hvad? Jeg kunne bare forestille mig, at jeg ville gå og spænde ekstra meget i foden, for at de ikke skulle falde af :/

Svar

Skriv en kommentar