WEEKEND PÅ FYN

DEN FINESTE, LYSERØDE BLUSE + NELLY VIP UDSALG

SPONSORERET INDLÆG

AFFILIATE: NELLY BLUSE (her) | NEW LOOK NEDERDEL (similar)

Så er det atter blevet tid til udsalg hos Nelly, og hvem elsker ikke et godt udsalg? (Jeg gør!!) Som dansk ambassadør for Nelly, har jeg fået lov til at give mine læsere adgang før alle andre. Det vil sige, at I allerede NU kan købe udsalgsvarer hos Nelly før alle andre. Woop! I kan komme ind til udsalget HER, og så skal I bare bruge koden: ACCESS. Jeg har allerede lagt lidt lækkert i min kurv, selvom jeg ikke umiddelbart mangler tøj. Men så alligevel.. det er jo et godt tilbud. Hæhæ. Desværre er min nye bluse ikke på udsalg, men den koster altså ikke andet end 279kr, og så er den bare SÅ fin og elegant i den sarte lyserøde farve og med de fineste ærmer. Den kan findes her. Jeg håber, I får god shopping og en god søndag. Vi vender snart snuden mod Djævleøen igen, selvom jeg gerne blev hos mine forældre et par dage endnu.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEEKEND PÅ FYN