Hjem RANDOM TING JEG SER FREM TIL #13

TING JEG SER FREM TIL #13

af Frederikke Egel

AFFILIATE: GLOBAL FUNK JAKKE (her) | GLOBAL FUNK NEDERDEL (her) | MBYM BLUSE (her) | KOORELOO TASKE (her) | NEW BALANCE SNEAKERS (her) | DEPECHE BÆLTE (her) | ASOS SOLBRILLER (her)

Endnu en skøn uge står for skud, og selvom jeg gerne var blevet et par dage på Fyn, så har jeg altså også nogle ret nice planer i løbet af ugen, som jeg glæder mig til:

EVENTS
Det er meget forskelligt, om der ligger en masse events oveni hinanden, eller om de har været godt spredt ud på måneden, men i denne uge har jeg 6 events, jeg skal deltage i fordelt på onsdagen og torsdagen. Og dem glæder jeg mig faktisk til, da det er nogle skønne brands, der afholder events med lækre nyheder. Det er en af de største fordele ved denne branche.

HÅNDBOLDKAMP(E)
Selvom Mark ikke selv spiller kamp grundet hans skade, er han stadig meget med ind over holdet og er med til alle kampe og alle de træninger, som han kan, når han ikke selv skal til fysioterapi. Hvilke han skal hver dag i øjeblikket. Og det er jeg faktisk også. For det er jo stadig ‘hans’ hold, selvom han ikke spiller, og vi ønsker jo det bedste for klubben, og Mark skal også spille der igen i næste sæson, når han er tilbage fra sin skade. Så denne uge byder på sæsonens 2 sidste hjemmekampe, så dem skal vi selvfølgelig se.

PÅSKEFROKOST
Med selvsamme hold er der påskefrokost på lørdag, hvor vi kærester også har fået en invitationen. Og dén afslår jeg da ikke. En aften i selskab med en flok lækre, trænede fyre (og deres kærester. Og min egen, selvfølgelig) siger man da ikke nej til, hva’? 😉

TRÆNING
Mark og jeg er kommet ind i en super god træningsrutine, hvor vi kommer forbi fitnesscentret hver aften, såfremt arbejde eller andre planer ikke forhindrer os i det, og jeg er faktisk blevet virkelig glad for den vane. Jeg glæder mig nærmest til at komme over og få brændt noget energi (og nogle kalorier) af. Ikke mindst fordi jeg ved, at Sandra lancerer noget mega pænt badetøj til sommer, som jeg selvfølgelig skal stå knivskarpt i. Og der er altså lang vej. Så jeg er nødt til at tage mig sammen.

SOL PÅ ALTANEN
Foråret er for alvor kommet, og selvom vi ikke er garanteret noget, så lover vejrudsigterne rigtig mange timer med høj sol. Så dem skal jeg nyde så meget som muligt ude på min dejlige altan. Med et glas rosé fra Grands Vin i hånden og god musik i højtalerne. Ejjj, jeg glæder mig simpelthen så meget til sommer!

DATES
I ugens løb har jeg også nogle forskellige faste og løse aftaler med venner og veninder, og dem glæder jeg mig selvfølgelig også til. Jeg satser stærkt på, at jeg kan lokke dem til Ørestad med sol på altanen, musik og rosé. Hæhæ

You may also like

Skriv en kommentar