Hjem RANDOM HEY, FORRESTEN … #7: UPDATE

HEY, FORRESTEN … #7: UPDATE

af Frederikke Egel

AFFILIATE: GLOBAL FUNK JAKKE (her) | GLOBAL FUNK NEDERDEL (her) | MBYM BLUSE (her) | KOORELOO TASKE (her) | NEW BALANCE SNEAKERS (her) | DEPECHE BÆLTE (her) | ASOS SOLBRILLER (her)

… er jeg færdig med at se både ‘Scandal’ og ‘The Royals’, så nu er jeg gået i gang med serien ‘The Good Wife’. Og den virker lovende.

… har jeg den vildest craving efter romkugler i øjeblikket. Så meget at jeg har lyst til at tage til Svendborg, hvor man kan få de berygtede 1 kilg romkugler. Måms! (PS: jeg er ikke gravid)

… er jeg blevet totalt træningsglad. Jeg kan næsten glæde mig til aftenens motion, som Mark og jeg rimelig fast praktiserer i øjeblikket. Altså motion som i træning. I fitness. Hæ

… går det meget bedre med Marks knæ. Så godt at fyssen er rimelig fortrøstningsfuld over hans tjek d. 11, hvor han, hvis de vurderer, at hans knæ er stærkt nok, får fastlagt en dato for operationen. Finally! Vi krydser så meget fingre, og så kæmper vi lige med øvelserne i et par uger endnu.

… er jeg tæmmeligt træt af at køre til fysioterapeut på Bispebjerg 3 gange om ugen. Forhåbentlig kan Mark selv køre fra næste uge af, hvis alt skrider frem som forventet.

… har jeg netop modtaget min nye computer, og jeg er såååå glad! Den er så fin. Og god. Og pæn.

… er både Mark og jeg enormt glade og tilfredse med vores seneste køb og opgraderinger i lejligheden. Vi har tømt sparegrisen og shoppet lækre møbler, som vi stolt sætter os i hver dag. Det var været en heftig omgang, og vi er ikke færdige endnu, men indtil videre er vi ret godt tilfredse. Se vores nye entre her, sofa her og seng her.

… er vi flade som pandekager. Og ikke amerikanske pandekager. De helt, helt tynde! Og jeg snakker økonomisk. Ikke fysisk. Der er lidt vej endnu..

… har jeg lige klikket det her sæt hjem. Apropos at være fattig. Men altså, mit job er jo at være med på moden, så det må jeg jo være, og det er jo så smukt!

… har jeg det virkelig godt i tilværelsen som fuldstidsblogger. Jeg nyder min hverdag, og jeg nyder de udfordringer, jeg møder på min vej, selvom det af og til kan være hårdt.

… er jeg SINDSYGT skruk.

You may also like

2 kommentarer

MonicaHoang 30. november -0001 - 0:00

Godt indlæg, jeg elsker dit outfit!❤

Svar
Maria 30. november -0001 - 0:00

Den nederdelen også fra Global Funk, ligesom jakken? P.s. ‘Københavneren’ her, er taget på weekend hjem til Sydfyn – tror lige du gav mig lyst til at svinge forbi efter den romkugle der!

Svar

Skriv en kommentar