HEY, FORRESTEN ... #7: UPDATE

KØB MINE TING PÅ INSTAGRAM @FREDERIKKEEGEL_SALG

FØLG MIN INSTAGRAM @FREDERIKKEEGEL_SALG

Jeg har hytten fuld af mine bedste venner; Sofie, Nathalie og Thipan, og vi er netop på vej over for at finde noget mad i Fields, men jeg ville lige tjekke ind og sige, at jeg har brugt hele morgenen på at sortere ud i min garderobe og sætte en masse ting til salg på min salgsprofil på Instagram: @frederikkeegel_salg. Der kommer flere ting løbende, når jeg har fået taget billeder af det, men indtil videre er der 20 ting til salg, der inkluderer tøj, sko og møbler. Jeg opdaterer så snart, jeg har mulighed for det. Tag gerne et kig forbi og skriv, hvis I har nogle spørgsmål.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HEY, FORRESTEN ... #7: UPDATE