Hjem MODE ET HEJ (OG SE MIN NYE JAKKE)

ET HEJ (OG SE MIN NYE JAKKE)

af Frederikke Egel

AFFILIATE: MEOTINE JAKKE (her) I AVIATOR BRILLER (her) | BIRGITTE HERSKIND BUKSER (similar) | NEW BALANCE SNEAKERS (her)

Heeeej online-venner. Har I savnet mig? Eller har I slet ikke bemærket, at jeg har været væk siden fredag. Haha. Jeg har i hvert fald savnet jer! Og jeg har savnet at blogge og opdatere min ‘gram. Meeeeeen så alligevel har det egentlig været meget rart med to dage væk fra det online liv. Nu er jeg dog kommet ind på Ande-kontoret og er atter klar til at indtage min blogrutine, som jeg faktisk allerhelst slet ikke ville være foruden. Når jeg nu tænker over det.

Min weekend har været skøn, og jeg har nået en hel masse ting, så jeg tænkte, at jeg lige ville indvie jer lidt i min weekend, og så vil jeg lige vise jer min ny jakke fra Meotine og mit nye ur fra Daniel Wellington. Jeg kommer til at skrive mere om uret senere, men hvis I skulle være interesseret, så giver koden EGEL15 15% rabat på alle deres ure. Lækkert, ikk? Nå, men det her er min weekend i grove træk. Jeg har:

… fået tatoveret et hjerte i panden af Marks niece Solvej, der er 7 år. Og selv tegnet en stjerne i hendes pande. Så fint, altså!

… råbt højt til håndboldkamp i fredags. Sammen med de andre kærester. Og Mark selv. Man er vel konkurrencemenneske. 😉

… haft besøg af mine bedste venner Nathalie, Thipan og Sofie. Vi har altid en fest, når vi er sammen.

… sorteret ud i min garderobe og gjort den forårsklar. Nu mangler jeg bare at shoppe nogle nye ting.

… opdateret min salgsprofil på Instagram med nogle af de ting, jeg sorterede fra i går. Jeg overvejer også at melde mig til et loppemarked til august/september, så jeg kan få ryddet HELT ud. Jeg har nemlig nogle ting tilbage fra forrige loppemarked, som jeg ikke orker at smide op på Instagram.

… besøgt min svigerforældre til en cola og p-tærte. Mums!

… sat den ene af vores Arne Jacobsen sofaer til salg. Vi har nemlig besluttet, at vi vil have en 3’er til at supplere vores anden 2’er, da det vil passe rigtig godt til rummet. Og vi har faktisk allerede købt den. Så nu skal vi bare af med den anden. Haha. Hvis nu den er lige i den dyre ende, så skal I lige se denne smukke sofa, som min mor selv har ombetrukket. Den er sååå fin og mangler altså en ny ejer.

… nydt ikke at bruge flere timer foran computeren end højest nødvendigt.

… filmet sidste del af vores soveværelses-make-over. Vi har jo fået ny seng og hængt billeder op, så der er sket lidt derinde. Uuhhh! Glæd jer!

… spist chokolade til morgenmad. En halv plade marabou.

… sovet til kl. 9.30. Det var rart. Og tiltrængt.

… luret på ting fra Zalandos crazy udsalg, som de netop har sat i gang. Og glem ikke Nellys lige så crazy udsalg, hvis I trænger til nyt tøj, som jeg gør.

… droppet træningen. Og det burde jeg nok ikke med mine usunde morgenmadsvaner, men jeg har haft så mange planer, at jeg ikke har fået det presset ind. Bare kald det en dårlig undskyldning. Det er det.

… fundet ud af, at Mark selv kan køre bil nu. Wuuuhuuu. Så slipper jeg for at køre med til fysioterapeut hver gang. Yes!

You may also like

Skriv en kommentar