Hjem MODE DAGENS (VIRKELIG PÆNE!!) OUTFIT: STRIBER FRA MINIMUM

DAGENS (VIRKELIG PÆNE!!) OUTFIT: STRIBER FRA MINIMUM

af Frederikke Egel

SPONSORERET INDLÆG

REKLAMELINKS: MINIMUM BLUSE (her) | MINIMUM BUKSER (her) | DEPECHE SKULDERTASKE (her) | RIVER ISLAND LOAFERS (her)

I anledningen af det skønne forårsvejr, der vækkede mig i morges, hoppede jeg i mit nye, stribede sæt fra Minimum, som jeg modtog med posten i går, og hold nu op hvor har det høstet mange lækre kommentarer og komplimenter i løbet af de få timer, jeg var i selskab med andre mennesker i dag. Det går da lige ind på selvtillidenskontoen, når man sådan river kompliment efter kompliment hjem. Halleluja! Omend det ikke er den eneste grund, så er det da et klart argumentationsgrundlag til at hoppe i det her outfit igen. Et par gange. Meget snart! Og så føler jeg mig 100% tilpas i det, hvilket er ret vigtigt for mig. Især når jeg bevæger mig ud i iøjenfaldende outfits.

Jeg forestiller mig også, at sættet er mega fedt med stilletter under til en fest eller med sneakers til hverdag. Og så kan man også bruge begge dele hver for sig. Jeg ser i hvert fald for mig, at skjorten er fin til et par shorts til sommer, eller bukserne med en en stram top og blazer til en bytur. Jeg kunne i hvert fald ikke stå for det, og det er jeg ret tilfreds med nu, hvor jeg har modtaget det. Haha.

I skrivende stund sidder jeg hjemme i vores sofa med solen skinnende ind ad vinduerne. Mark har lige ringet og meddelt, at han er på vej hjem, så jeg vil så småt hoppe i træningstøjet, så vi lige kan komme over og få rørt os lidt. Jeg håber, at I får en dejlig aften, og hvis I nu synes, at mit outfit er lige så fint, som jeg gør, så kan I finde det her og her. Selv tak 😉

You may also like

Skriv en kommentar