Hjem BOLIG VIDEO: MAKE-OVER AF VORES SOVEVÆRELSE

VIDEO: MAKE-OVER AF VORES SOVEVÆRELSE

af Frederikke Egel

FØLG MIN YOUTUBE HER

Der skulle gå en lille måneds tid, inden jeg atter fik opdateret min Youtubekanal, som jeg ellers havde sat mig for at opdatere med lidt jævnere mellemrum, men når jeg ikke helt er motiveret til at filme, så føler jeg ikke, at jeg vil presse mig selv til at opfinde den dybe tallerken og filme noget ligegyldigt. Lige så vel som på bloggen, vil jeg helst kun opdatere min kanal, når jeg er inspireret og har noget på hjerte. Og det havde jeg i dag. SÅ nu fik jeg endelig taget mig sammen til at redigere min roomtour/make-over at vores soveværelse, som jeg er blevet SÅ glad for!

I videoen modtager Mark og jeg vores nye seng, men inden vi kan få den op, skal jeg rydde op inde på vores andet værelse, hvor vores nuværende seng skal stå. Efterfølgende skal sengen samles, og så skal der billeder på væggen, inden vi er ‘helt’ færdige. Så hvis I har lyst til at komme indenfor i vores lejlighed og se vores soveværelse før og efter samt se vores ekstra værelse i lejligheden, så skal I se med.

Jeg håber, at I kan lide videoen!

Se flere billeder af vores soveværelse HER.
Se vores nuværende stue HER.
Se vores entré HER.

You may also like

1 kommentar

Charlotte 30. november -0001 - 0:00

Ej hvor er du sød og glad at se på. Jeres ‘nye’ soveværelse er mega lækkert. ❤

Svar

Skriv en kommentar