VIDEO: VI TAGER PÅ SKODSBORG OG HOPPER I HAVET

6 TING JEG SER FREM TIL #12

Endnu en nye uge står for skud, og som den planlægger jeg er, har jeg selvfølgelig sørget for at booke mine dage op med hyggelige arrangementer.

AFGØRELSENS TIME
I morgen er det dagen, hvor Mark får at vide, om hans knæ er klar til operation, så han kan komme videre til næste og sidste skridt i denne dumme skadesproces. Vi krydser så meget fingre for, at lægen finder hans ben mobilt nok til at kunne klare en operation, så vi kan få planlagt en dag med det samme. Gerne så hurtigt som muligt.

FYN
Det er påskeferie fra på onsdag. Eller det er det for nogens vedkommende. For undertegnede betyder det egentlig bare mindre mails, men der er stadig lige så meget arbejde med bloggen og SoMe, så man kan enten sige, at jeg altid har fri eller altid er på arbejde. Personligt vil jeg nok argumentere for sidstnævnte, men med den luksus, der medfølger mit arbejde, forstår jeg, hvis nogen holder ved førstnævnte. Nå, men i hvert fald så tager vi hjem til Fyn et par dage for at slappe af og hygge hos mine forældre. Min far havde fødselsdag d. 4. april, så han skal selvfølgelig forkæles lidt ekstra. Det bliver dejligt!

HUSPROJEKT
Mine forældre er gået i gang med at ‘istandsætte’ deres hus og have i små etaper, så det regner jeg med, at vi skal give en hånd med, hvilket jeg synes er ret sjovt. Altså ikke selve det fysiske arbejde, men selve processen i at forbedre noget og ændre på ting – dét er sjovt! Så jeg satser på, at drengene står for haven, mens pigerne tager sig af tjanserne indenfor.

PÅSKEFROKOST
Det er anden gang, at jeg ‘ser frem til’ denne påskefrokost med Marks hold, for den blev aflyst sidste gang, men er nu genetabeleret på en ny dag. Så spændingen er blevet trukket ud, men nu skulle det gerne være aktuelt med den påskefrokost, og jeg glæder mig. Det bliver super hyggeligt og lækkert!

BISPEBJERG KIRKEGÅRD (IGEN)
I morges havde Sandra, Thipan og jeg besluttet os for at køre med Mark til Bispebjerg for at smide ham af på hospitalet og køre videre til kirkegården, hvor de verdenskendte Kirsebærtræer står i disse dage. Det skulle dog vise sig at være en mindre skuffelse, som jeg nok skal fortælle jer mere om, så vi regner med at tage afsted igen i morgen. Og denne gang gå det rigtige sted hen… Men ovenstående billede derfra blev da meget pænt.

HOTDOG NIGHT
Hvis I ikke ved, hvor min hotdog obsession kommer fra, så ved I det nu; mine gymnasiepiger. Vi har nemlig en tradition med at holde hjemmelavede hotdog nights, hvor vi spicer en hotter op med hjemmelavede alting; syltede løg, ristede løg, syltede agurker, hjemmebag osv. Stort set alt er hjemmelavet. Altså ikke af mig – bare rolig. Det står de talentfulde wifeys for, mens jeg bare ligger hus til. Hæhæ

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO: VI TAGER PÅ SKODSBORG OG HOPPER I HAVET