6 TING JEG SER FREM TIL #13

PERSONLIG KODE: FÅ 15% RABAT PÅ DANIEL WELLINGTON URE

SPONSORERET INDLÆG

DANIEL WELLINGTON UR (her) SPAR 15% RABAT MED KODEN EGEL15

Kan vi lige starte med at snakke lidt om, hvordan det kan være 5 grader, men høj sol i midt i april? Det er jo aaalt for koldt, og jeg orker altså ikke at være syg igen, så forår, kom lige tilbage tak! Jeg vil gerne rende rundt i mit fine hvide suit, sandaler og flashe mit nye ur.

Jeg har nemlig været så heldig at måtte udvælge et ur fra Daniel Wellington til Mark og mig i forbindelse med det seneste samarbejde, som jeg har indgået med dem #møgforkæletblogger. Jeg valgte ovenstående sorte ur med sølv skive og stof rem til mig selv, da jeg synes, at det er super cool og simpelt, og så valgte jeg et sølv ur med brun rem til Mark, da han kun har sorte ure og nogle gange mangler noget at variere lidt med. Syntes jeg i hvert fald. 😉

Mark har også givet udtryk for, at han synes, at det er ret fedt, hvilket han faktisk også har sagt om mit ur, så jeg fornemmer, at de begge to bliver dele-ure. Haha. Men det er fint med mig! Jeg synes kun, at det er fedt, når vi kan deles om vores ting, ligesom vi deles om Marks sweatshirts, når jeg skal sove eller i hyggetøjet. Og han er selvfølgelig også velkommen til at låne mine. 😉 Hæhæhæ

MEN for at det hele ikke kun skal falde til min/vores fordel, så har jeg også fået en personlig rabatkode til jer, så I kan spare lidt penge ved køb af et nyt ur – evt til den perfekte gave! Koden EGEL15 giver jer 15% rabat på alle ure hos Daniel Wellington indtil maj måned, så hvis du skal give din kæreste, far, veninde eller en kommende konfirmand en flot gave, så er der i hvert fald penge at spare ved at give et fint ur.

Personligt har jeg altid været vild med Daniel Wellington ure, og jeg har tidligere ejet dette, som jeg også var rigtig glad for. Det er nok deres allermest typiske ur – det er i hvert fald det, som jeg genkender dem for, men de er også begyndt at lave endnu mere elegante og feminine ure som disse, som jeg virkelig synes er flotte. Især i den rosaguld farve!

Jeg håber, at I kan bruge min rabatkode, og at I kan lide mit nye ur. Hav en fortsat dejlig aften!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 TING JEG SER FREM TIL #13