Hjem PERSONLIGT KÆRESTEAFTEN, NYE BRYN OG BLOMSTEROUTFIT

KÆRESTEAFTEN, NYE BRYN OG BLOMSTEROUTFIT

af Frederikke Egel

MBYM BLOMSTEKIMONO OG BUKSER (her)

Jeg kan ikke huske, hvornår Mark og jeg sidst har haft en kæresteaften, hvor vi tager på date og i biffen og bare nyder hinandens selskab. Men det skal vi i aften, og jeg glæder mig helt vildt! Vi starter vores date på Lo Jo’s Social, hvor de serverer den bedste mad, de lækreste cocktails og har den fedeste stemning. Det er George fra New Zealand og hans kone Fie fra Danmark, der har åbnet restauranten, og konceptet er super genialt. Det er nemlig både lækkert og prisvenligt, for ifølge dem skal det ikke være dyrt at tage ud og spise og forkæle sig selv – det skal være nemt og hyggeligt, så det er noget, man kan gøre lidt oftere. Og det er jeg enig i! Jeg var der så sent som i går, og jeg ser allerede frem til at skulle derhen igen! Haha. Derefter tager vi nok mod Ørestaden, da Fields jo har en skøn biograf, og så finder vi ud af, hvad vi vil se. Har I nogle anbefalinger?

I dagens anledning er jeg iklædt mit nye outfit fra MbyM, som består af en kimono og et par bukser i det fineste blomsterprint. Jeg har simpelthen fået SÅ mange komplimenter på det i dag, mens jeg har rendt til besøg hos PR-bureauer, og det kan jeg godt forstå, for det er virkelig fint! Det forhandles i Message, hvis I skulle være nysgerrige. Og hvis I skulle være nysgerrige med, hvad der er sket med mine bryn, så har jeg simpelthen været en tur forbi Kenny Anker Brows, der hands down laver Københavns smukkeste bryn! Jeg er simpelthen så imponereret og glad for mine bryn, der passer perfekt til min ansigt og mine træk. Kenny har virkelig talent, og så er han super hyggelig at være på besøg hos. Så det bliver bestemt ikke min sidste gang hos ham. I kan tjekke ham ud på Instagram her.

Nu vil jeg få besvaret de sidste par mails, så jeg kan holde weekend og kæresteaften med god samvittighed. Må I have en dejlig fredag!

You may also like

Skriv en kommentar