Hjem PERSONLIGT VIDEO REPOST: 10 RET RANDOM FACTS OM MIG

VIDEO REPOST: 10 RET RANDOM FACTS OM MIG

af Frederikke Egel

FØLG MIG PÅ YOUTUBE HER

Godmorgen guys. Har I haft en god weekend? Det har jeg! Som I måske også kunne fornemme på min Instastory, der eksploderede lidt i går…. Haha. Hvis I har lyst, kan I hoppe ind på min Instagram @frederikkeegel og se mere til vores dag i går, hvor Mark og jeg havde gæster, lavede pandekager, passede børn og hund og meget mere. Det var en rigtig god dag!

Læs også: 10 random facts om mig fra min mor og søster

Nå, men her til morgen ville jeg egentlig bare dele en gammel kending med jer. Det er en youtubevideo med 10 facts om mig, som jeg udgav i september, og eftersom der er sket så meget med bloggen siden, tænkte jeg, at det kunne være sjovt at dele den igen, hvis I skulle have misset den (eller vil gense den). Der er skruet lidt for højt op for kontrasten og min utrolig dårlige humor, men jeg deler 10 virkelig random og sjove facts om mig selv, som jeg synes er ret grinerne og som beskriver mig ret godt. Bl.a. vise jeg nogle ret mærkeligt ting, som jeg kan gøre med mine øjne, mund og fingre Og så har jeg nogle ret sjove reaktioner på forskellige ting, såsom når jeg er mæt, og når jeg plukker øjenbryn. Haha. Det sjoveste sker dog til sidst! Kan I genkende nogle af tingene?

Læs også: 10 random facts om mig

I kan læse flere facts om mig her, her og her.

You may also like

2 kommentarer

Alberte Mai 30. november -0001 - 0:00

Hahaha, jeg kan godt huske det med de spytbobler Frede! Alle på fodboldholdet var siiindsygt fascineret over det!

Svar
Frederikkeegel 30. november -0001 - 0:00

Haha, det er jeg også selv. Det er ret underligt. hahaha. Jeg er glad for at høre, at jeg ikke er den eneste med den last, når jeg plukker byrn!

Svar

Skriv en kommentar