20% RABAT PÅ MINE SENESTE KØB FRA NELLY

VIDEO: APARTMENT TOUR | SE VORES LEJLIGHED

FØLG MIG PÅ YOUTUBE HER

Godmorgen guys. Har I har haft en dejlig weekend? Det har jeg indtil videre. Den har stået på alt fra kærestehygge til bytur med tøserne til fødselsdag for venner i dag. Og når ja, så har jeg da også filmet min lejlighed, som har været alt, alt, alt for efterspurgt i et år nu. Haha, nu er den her endelig; min apartment tour, hvor jeg tager jer indenfor i vores hjem.

Vi er ikke 100% færdige, hvilket jeg også viser og forklarer i videoen, da vi netop er gået i gang med at skifte vores møbler ud, men jeg håber, at I tager rigtig godt imod den, og at I kan lide vores hjem. Det kan vi i hvert fald, og vi elsker at bo her! Kom gerne til Ørestad. Her er dejligt! Husk forresten at følg mig på Youtube, så I kan se, når der kommer nye videoer. Der er videoer på vej med garderobe tour, en haul, en get to know me og en designertasker, så der kommer til at ske en masse derinde igen. Følg mig her.

Skriv en kommentar

  • Olivia

    Super lækker lejlighed! Synes nu at Arne Jacobsen sofaen er virkelig smuk i blå, og passer vildt godt ind i jeres lejlighed. Den bryder lidt med sort/hvid temaet.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak! :* <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% RABAT PÅ MINE SENESTE KØB FRA NELLY