ET HEJ FRA FAABORG + 30% RABAT PÅ BOMBERJAKKER

DE FORBUDTE BLOGGERBILLEDER #12

OBS: Nedenstående billeder kan virke stødende eller fremkalde epilepsi hos sarte mennesker, fordi man griner for meget. Det er derfor på eget ansvar, om lysten til at få det bedre med sig selv kan opveje de potentielt mareridt-fremkaldende billeder, der vises. God fornøjelse!

“Der er sygt godt lys herinde. Kan jeg ikke lige tage et selfie?! Hmm.. Der er bare så mange mennesker. Det er lidt pinligt.. Jeg prøver lige at tage det nede fra. ÅH GUD. SLUK!”

“Halli hallå og lige et øjeblik. Hvem er dét, der går dernede? #hejflotte #sigligehejflottetilbage

“Hvaaaa’? Kan mig og mit blomsteroutfit ikke score et kompliment af dig eller hvad? Hvad hvis jeg gør sådan her? Hep heep”

“Hvorfor kigger folk så meget? Det er ret akavet.. Måske er det fordi, jeg står i en skrigende pink kjole midt på eftermiddagen… Ejj, det kan næsten ikke være derfor, kan det?”

“Halli hallå, og liiiige … sikke en lækkerbuks, der går bag fotografen igen. Godt jeg har solbriller på, så jeg kan skjule, at jeg lurer”

“Hmm, jeg skal lige have tasken til at sidde ordenligt, så man kan se både skulderdetaljerne og min svinedyre taske. Men det driller sgu lige. Okay, jeg prøver bare at gå. Måske det bliver bedre. Gør det?”

Hvis posering er bedst? Min eller @MariaKragmann‘s? Jeg stemmer helt klart for min. Jeg gør meget mere ud af det; jeg står fedt med benene, svinger med håret, leder efter min hage, retter ryggen, præsenterer bukserne pænt, alt sammen mens jeg tager min jakke elegant på #nemt

Ens ansigstudtryk når ens veninde begår samme dumme fejl med drenge gang på gang #doh

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ET HEJ FRA FAABORG + 30% RABAT PÅ BOMBERJAKKER