Hjem MODE EN FORVREDET FOD, ET RØDT ØJE OG ET PÆNT OUTFIT

EN FORVREDET FOD, ET RØDT ØJE OG ET PÆNT OUTFIT

af Frederikke Egel

SPONSORERET INDLÆG – INDEHOLDER REKLAMELINKS

NELLY BLAZER (her) | NELLY T-SHIRT (her) | NELLY JEANS (her)

Som den tumpe jeg nu engang er, når tingene går lidt for stærkt, så har jeg vredet om på min fod på vej ned ad trappen på hotellet. På det allersidst trin. I restauranten. En fyldt restaurant. Og nu har jeg pisse ondt, og den hæver stille og roligt. Og dunker. For fanden. Ikke nok med at jeg har en rødt og blodsprængt øje der ligner noget fra en gyserfilm, så går jeg også og halter nu. Flot! Det er som om, at nogen foroven prøver at fortælle mig noget. Haha. Men jeg tager altså afsted! Det er YSL og en fest med alle mine bloggerpiger for faen. I must go. Og jeg tager mine planlagte sko på. Til at starte med i hvert fald. Og så tager jeg sneakers med til at skifte. Aftenens outfit får I at se senere.

Mit nuværende outfit er ovenstående, som består af en hulens masse Nelly items, da jeg efterhånden har ret meget fint Nelly tøj i min garderobe. Min nye t-shirt og blazer er især røget i favoritbunken, og jeg syntes faktisk også, at det fungerer fint sammen, Det er rimelig koldt heri Stockholm – det er nærmest dansk vinter (2-4 grader), så blazeren fungerer som en ekstra trøje under min jakke, og den gør et godt stykke arbejde! Haha.

Nu vil jeg få gjort mig i stand, så vi kan komme ud og spise inden festen i aften. Ha’ en dejlig aften!

You may also like

2 kommentarer

Mose 30. november -0001 - 0:00

Det ser lækkert ud med den hvide blazer:))

Svar
Frederikkeegel 30. november -0001 - 0:00

Tusind tak! <3

Svar

Skriv en kommentar