DEN PERFEKTE LÆDERJAKKE OG LIDT BEDRE HUMØR

7 TING JEG SER FREM TIL #14

Udover at jeg fornemmer (og håber), at overskuddet denne uge er vendt tilbage for at blive, så er der også et par andre ting i denne uge, som jeg ser frem til. Traditionen tro vil jeg lave mit indlæg med et lille liste over, hvad ugen byder på. Det er en forholdsvis stille og rolig, men hyggelig uge:

VENINDE-DATE
I dag er jeg sammen med en af mine bedste veninder Nathalie til en kaffe og en sludder i solen. Det er noget tid siden, at vi har set hinanden, så jeg glæder mig rigtig meget til at catche op med hende.

REVISOR
Jeg har også et mødet med min revisor i dag, hvilket jeg på en mærkelig måde ser frem til, selvom det lyder kedeligt. Vi skal have styr på momsen for dette kvartal, og så har jeg rodet lidt rundt i min skat (åbenbart) i hvert fald ifølge SKAT, så det skal vi prøve at have under kontrol. #businesslife

VERNER PANTON HYLDER
Endelig har vi fået taget os sammen til at pille den hylde ned, som jeg aldrig rigtig har følte passede ind i vores hjem. Jeg har faktisk aldrig rigtig følt, at noget passede ind i vores hjem indtil for et par måneder siden, hvor Mark og jeg for alvor gjorde noget ved det og fik solgt ud af mere eller mindre hele lejligheden, så vi kunne få en masse nye, lækre møbler ind, så hjemmet endelig føles som os. Nu begynder det at ligne noget. Altså når vi får hylderne op. Og vores nye lampe frem. Og et nyt gulvtæppe. Og sofabord. Og ompolstret sofaen, som jeg snakker om i min Apartment Tour. Ja, der mangler lidt endnu. Men forhåbentlig får vi styr på noget af det i denne uge.

ALTAN-KLAR
Udover at hænge hylder op skal vi gøre vores altan ren, så den kan blive fin og sommerklar til endnu flere sommeraftener med mad og drinks derude. Jeg glæder mig til at invitere pigerne hjem på vin og hygge i solen.

PARADISE HOTEL FINALE
På torsdag er der Paradise Hotel finale, og jeg er inviteret med til finalen og festen efterfølgende. Det bliver hylende morsomt, tror jeg! Hahaha

SHOPPING
Jeg ser frem til, at disse solbriller kommer hjem til mig samt denne og denne fine kjole, som jeg glæder mig til at matche med et par fede boots.

NORMALE ØJNE
Jeg tror, at jeg får et normalt øje i denne uge, så jeg ikke længere render rundt og ligner en, der har forvekslet helligdagene med halloween. Det blodsprængte er heldigvis ved at fortage sig, så folk ikke går en bue udenom mig på gaden længere. Det bliver rart!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN PERFEKTE LÆDERJAKKE OG LIDT BEDRE HUMØR