7 TING JEG SER FREM TIL #14

HEY INSTAGRAM, JEG HAR EN IDÉ (FAKTISK 5) #2

DESIGNERS REMIX BLUSE (her) | NELLY BUKSER (her) | J.LINDEBERG JAKKE (similar) | CHANEL TASKE | WHITE BRAND SANDALER

Instagram har hørt mine bønner. Eller i hvert fald 2 ud af mine 5 bønner fra dette indlæg, hvor jeg foreslog et par nye tiltag, som jeg synes vil gøre Instagram noget bedre. Og to af de ting er nu sket! Wuuhuu. Og ja, jeg er helt sikker på, at det er takket være mit indlæg, at de indførte nr. 2 samt sidstnævnte funktion. Men nu er jeg kommet på nogle flere, som de gerne på skrive på to-do listen. Er I enige? Og har I flere idéer, som vi skal sende til Instagram?

REDIGERE BILLEDE EFTER UPLOAD
Jeg ved godt, at der er noget nostalgisk og sjovt ved at kigge tilbage i sit feed og se, hvor grimt man redigerede sine billeder for et halvt, 2 eller 4 år siden, men det kunne nu altså være rart, hvis man kunne få lov til at redigere et billede, efter man har uploadet det til sit feed. Nogle gange får et billede sååååå mange likes, at man ikke har lyst til at slette det, men man ville alligevel gerne liiiiige kunne ændre lidt ved det. Kender I det? Man kan evt. sætte et loft på, så man kun kan redigere billedet 1-2 gange indenfor 24 timer efter upload, og så skal man selvfølgelig ikke kunne redigere i motivet, men kun i selve filtrene, for ellers bliver det jo et helt andet billedet, men bare så man kan sikre sig, at det passer til feed. Der er jo nogle af os, der er lidt perfektionistiske, men ikke nok til at have separate apps med en oversigt over ens feed..

STORY FORBEDRINGER
Vi elsker allesammen Instagrams tyvstjålne snapchat funktion, men den kunne altså godt trænge til en lille overhaling. Først og fremmest må de gerne forbedre kvaliteten af billederne derinde. Det er som om, at lige så snart man tager billedet, så ryster skærmen og gør billedet utydeligt. Man kan ikke se forskellen på mascarapletter omkring øjnene og fregner.. Det er skide irriternede. Men hey, så kan man jo bare tage billedet med det almindelige kamera og ligge op. Når nej. For så zoomer den helt vildt meget ind på billedet.. Hvilken er den næste ting; det er mega smart, at man kan lægge billeder op fra sin kamerarulle de seneste 24 timer, men det er da mega irriterende, at den zoomer så meget ind. Hvad er meningen med det?! Stop.

Læs også: Hey Instagram, jeg har en idé (faktisk 5) #1

LINKS I KOMMENTARFELTET
Det er nok med vilje, at det ikke er indført endnu, men det kunne altså være rart, hvis man kunne smide links ind i kommentarfeltet, som folk kan trykke på og navigeres ind på en given hjemmeside. På nuværende tidspunkt kan man kun linke i biografien på ens profil, så når I f.eks. beder om et link til et item, så skal I ind på min blog for at finde det. Hvilket selvfølgelig giver mig ekstra trafik, yes, men det er jo nok ikke alle, der får klikket derind, desværre, hvorfor jeg tænker, at links i kommentarfeltet kunne gøre det lidt nemmere. Eller hvad?

TEGN PÅ BILLEDER INDEN UPLOAD
Foruden at man skal kunne gå tilbage og redigere sit billede, så synes jeg altså også, at det kunne være fedt, hvis man kunne få lov til at tegne på sine billeder, ligesom man kan i story. Jeg synes, at det ser så fint ud, når der er et lille hjerte eller en lille tekst på billedet, selvom jeg hverken tegner eller skriver pænt, men det er der jo nogen, der gør. Og så bliver billedet en lille smule mere personligt og kunstnerisk. Og det kunne altså være ret sejt.

SORTERE I FØLGERE
Man skal på en eller anden måde kunne oprette grupper eller sortere noget mere i ens følgere, således at man kan komme lidt tættere på nogen personer end andre. Jeg følger f.eks. rigtig mange piger, fordi jeg elsker deres billeder og deres feed, men jeg er sådan set ligeglad med, hvad de liker og kommenterer rundt omkring. Det er jeg til gengæld ikke med mine veninder, da jeg jo gerne vil kunne følge i, hvad de foretager sig #kaldmigbarestalker. Det kunne derfor være fedt, hvis man på en eller anden måde kunne sortere, navigere eller ændre i måden at følge de forskellige personer på. Ligesom man kan på Facebook. Der kan man fravælge at se nogens handlinger, hvilket er utrolig rart. Haha. Jeg har ikke helt gennemtænkt, hvordan det skal udfoldes endnu – det overlader jeg til Instagram – men det kunne da være mega hyggeligt, hvis man kunne lave grupper, hvor man kunne dele ting, se hinandens aktivitet osv. Jeg ved godt, at man kan lave grupper i chatten, og jeg ved også godt, at man kan se hinandens aktivitet inde i ‘nyheder’, eller man bare kan søge på sine veninder, men hvis man følger en masse mennesker, som jeg bl.a. gør, så forsvinder folks aktivitet ret hurtigt. Og det andet gør det bare mere personligt. Tror jeg. Jeg ved ikke, om det giver mening. Måske jeg bare skal gå ind og unfollow nogle af alle de mennesker, jeg følger. Haha

Har I flere forslag til Instagramændringer, vi skal opfordre Instagram til at følge? De lytter to tilsyneladende 😉

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

7 TING JEG SER FREM TIL #14