FARVERIG TASKE, BANDANA OG DEN DER LÆDERJAKKE

24 ÅR PÅ LØRDAG: DET ØNSKER JEG MIG I FØDSELSDAGSGAVE

INDEHOLDER REKLAMELINKS

Om 3 dage fylder jeg 24 år. Say what? Allerede? Jeg føler lige, at det har været jul, og der er altid så længe til min fødselsdag, når det har været jul. Til gengæld er jeg så heldig at have fødselsdag og jul hvert halve år, så der ikke går så længe imellem hver gang jeg skal have gaver. Muhahaha

Normalt plejer jeg at være super besværlig at finde gaver til, fordi jeg sjældent har decideret ønsker. Enten ønsker jeg mig sådan nogle store og dyre ting, som folk alligevel ikke kan give mig, eller så føler jeg slet ikke, at jeg mangler noget, og så er det virkelig svært at finde på ønsker. Men i år er det faktisk gået meget godt, for jeg har fundet et par gode ønsker, som jeg rigtig godt kunne bruge. Og dem tænkte jeg, at jeg lige ville dele med jer. Ikke fordi jeg forventer, at I giver mig gaver (but please do. Ej, just kiddin’), men nærmere som mulig inspiration til jeres egen ønskeliste.

DESIGNBØGER
Mit første ønske er ikke det, jeg ønsker mig allermest – det er vilkårlig rækkefølge – men det er et solidt ønske. Nemlig designbøger/coffeetable books med fine udtryk og pæne designs, som man kan bruge til pynt, når man er færdig med at læse dem. Jeg synes, at det er så fint i indretningen, og jeg fik en Chanel bog i julegave af mine søstre, så hvorfor ikke fortsætte samlingen? Det behøver ikke kun at være Chanel – det kan være hvilke som helst lækre brands eller dansk designmøbler – bare bøgerne er pæne og har godt indhold.

PENGE
Well, who doesn’t want money? Når jeg godt ved, at jeg kan være svær at give gaver til, så er det altid en god idé at ønske sig penge/tilskud til nogle gaver, så pengene går til et godt formål. Jeg har forskellige ting, jeg ønsker mig penge til f.eks. en ny opvaskemaskine, en markise til altanen, planter til lejligheden osv. Det er nogle ret store ønsker, så dem vil jeg slet ikke skrive på, men et tilskud ville være dejligt, da det hurtigt kan løbe op i nogle tunger summer.

TRÆNINGSTØJ
Et lidt mere budgetvenligt gaveønske er træningstøj. Jeg er både blevet for tyk til noget af mit gamle træningstøj, og så trænger jeg til en lille opgradering, så jeg føler mig lækker, når jeg skal ud og træne. Også selvom jeg lige har opsagt mit abonnement i Fitness DK. Men jeg er blevet godt til at løbe en tur, og der skal man jo også bruge træningstøj. Det behøver igen ikke at være specifikt Adidias, men det træningstøj kan altså noget. I kan finde sportsbh’en her, toppen her, hoodien her og bukserne her.

LANTERNER TIL ALTANEN
Nu nærmer sommeren sig for alvor, og det betyder hyggelige aftener på altanen. Derfor har jeg ønsket mig lanterner til altanen, så vi kan sætte lys derude om aftenen og slipper for at have lyset tændt indenfor. Det tiltrækker nemlig så mange dyr, og det er ikke så lækkert. Derfor er et lille skær af stearinlys samt lyskæden på vores altan helt perfekt. Den på billedet er fra Ellos og kan findes her.

LOUIS VUITTON BÆLTE
Et ønske jeg har været så tarvelig at sende Marks vej er et Louis Vuitton bælte, der ligger i den lidt dyre prisende. Jeg forstår godt, hvis jeg ikke får bæltet, men så vil jeg rigtig gerne have et tilskud af Mark til det, så det stadig føles som om, at det er fra ham. Jeg fik en pasholder af ham i julegave, der også var fra LV, så det ville bare være fedt, hvis begge dele var fra ham. Bæltet er simpelthen så fint, og så kan det vendes begge veje, så man både kan bruge det som sort, men også med monogram. Pænt!

HØRETELEFONER
Jeg mangler i den grad høretelefoner. Ikke hørebøffer, men in-ear høretelefoner, som jeg kan have på, når jeg cykler og har min cykelhjelm på. Jeg har kun dem fra Apple, og det er altså noget værre lort. Det burde være ulovligt at sælge så dyre høretelefoner med så dårlig kvalitet. Men det er det desværre ikke. Så nu ønsker jeg mig nogle andre. Måske disse fra Sony?

CYKEL
Sidst, men ikke mindst, så ønsker jeg mig en ny cykel. Det regner jeg nu heller ikke med at få, men igen ville et tilskud være super fedt, så jeg kan finde en lækker cykel, som jeg ikke selv skal betale dyre domme for. Jeg ved ikke præcis, hvilken cykel jeg ønsker mig, jeg ved bare, at den skal have indvendige gear, en god saddel, bagagebær og en stor, solid kurv, som jeg kan fylde med alle mine ting. YES PLEASE!

Det var min ønskeliste for i år. Hvis I selv har gode ønsker, som I vil dele som inspiration, så må I meget gerne det. Måske jeg lige kan nå at smide dem på min egen ønskeliste så? 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FARVERIG TASKE, BANDANA OG DEN DER LÆDERJAKKE