Hjem PERSONLIGT DÅRLIG PLANLÆGNING ELLER DÅRLIGT TIDSPUNKT AT HOLDE FØDSELSDAG? + SE BILLEDER FRA MIN 18-ÅRS

DÅRLIG PLANLÆGNING ELLER DÅRLIGT TIDSPUNKT AT HOLDE FØDSELSDAG? + SE BILLEDER FRA MIN 18-ÅRS

af Frederikke Egel

Mig, Emilie, Nathalie og Fie. 3 af mine ældste og dejligste veninder til min, Nalle og Fies 18-års, som vi kaldte Vero-pigernes 18-års, fordi vi alle 3 arbejdede i Vero Moda Faaborg. Haha

Hvert år når jeg nærmer mig min fødselsdag d. 3. juni, så drømmer jeg om at holde en uformel fest, tøse-middag eller anden form for hygge med mine bedste venner og veninder, hvor min særlige dag danner rammer for et par dejlige timer sammen, men selvom det er intentionen hver år, så er det virkelig sjældent, at jeg rent faktisk får gjort noget ved det og får inviteret mine favoritmennesker til at komme og fejre mig. Sidste gang jeg holdte en ordentlig fødselsdag, som altså ikke ‘bare’ er med min familie, som jeg konsekvent holder fødselsdag med hvert år, men hvor jeg får inviteret alle mine venner, var til min 18-års… You do the math. Det er ret længe siden efterhånden… Især når jeg hvert år ærgrer mig over, at jeg igen ikke fik taget mig sammen til at planlægge noget. Det behøver ikke være en 18-års om igen, men bare et lille arrangement…

Ofte skyldes det, at jeg er bange for at invitere nogen og så få et afslag uanset om det er middag eller fest. D. 3. juni er nemlig ikke altid den bedste dag at holde fødselsdag. Jeg ved godt, at jeg ikke er lige så uheldigt stillet som folk, der har fødselsdag jule- eller nytårsaften, men omkring starten af juni, er der rigtig mange, der læser til eksamen, skriver bachelor/andre store og afsluttende opgaver, er til Distortion, på ferie eller har travlt med alt muligt andet, og så føler jeg på en eller anden måde, at fejringen af min fødselsdag bliver mere besværlig og presset end hyggelig, og jeg ville hade, at folk skulle føle sig forpligtet til at deltage i min fødselsdag, når de egentlig hellere ville bruge tiden på at komme videre med ting de måske stresser over. Kan I følge mig? Eller er det bare mig, der finder på dårlige undskyldninger for ikke bare at få planlagt noget?

Min bedste veninde Nathalie, som I også ser på billederne, har fødselsdag d. 14. juni, og hun er fantastisk til altid at planlægge sin fødselsdag i god tid, således at hun får en kæmpe, omend totalt uforpligtende fest hvert år, hvor alle pigerne er samlet for at fejre hende. Og jeg misunder hende for bare at tage initiativ og invitere folk i god tid, så de kan sætte kryds i kalenderen og forberede sig på, at de skal holde fri den dag, for jeg kunne altså virkelig også godt tænke mig at samle mine allerkæreste til min fødselsdag. For at fejre mig. Det lyder måske selvoptaget, men det er da en fantastisk anerkendelse, at ens tætteste venner vil tage sig tid til at fejre en. Uanset om det er fest, eftermiddagshygge eller middag. Synes I ikke?

Læs også: 24 år: det ønsker jeg mig til min fødselsdag

I år skal det være anderledes. Har jeg besluttet. Så selvom det nok er lidt for sent at invitere til stor fest/middag på min fødselsdag om 2 dage, så vil jeg holde en forsinket fødselsdag. På et tidspunkt. Måske i august? Det kan man vel godt? Sådan en middag eller sensommer fest? Det vil jeg altså gerne Så har man måske også en lille tan og ser lækker ud i ens fødselsdagskjole. Det tror jeg, at jeg vil gøre.

Nu skal det dog ikke lyde som om, at jeg slet ikke bliver fejret i år, for det gør jeg skam. Faktisk hele weekenden. Overraskende nok. Og jeg glæder mig. Som bare fanden. Fredag kommer mine forældre over og spiser morgenmad med Mark og jeg, inden de flyver til Sverige for at tilbringe weekenden der. Lørdag kommer mine søstre og svogre til fødselsdagshygge, fordi de ikke kan fredag morgen. Af gode grunde (arbejde). Og søndag kommer Morten, Pernille og Mikela og fejrer mig, så man kan roligt sige, at jeg bliver nusset om i år.

Så hvad brokker jeg mig for? Altså, det var egentlig ikke ment som brok, selvom det måske lyder sådan. Det var mere ment som en reminder til mig selv (og jer) om at få gjort noget ved de ting, som man gerne vil have til at ske. Man kan ikke bare læne sig tilbage og håbe på, at de sker af sig selv. For det gør de sjældent. Uanset om det er fejringen af ens fødselsdag eller søgningen efter det perfekte job. Så i år vil jeg sørge for, at jeg bliver fejret af mine gamle venner, bloggerpiger, vennepar, familie osv. Jeg skal bare lige finde ud af hvornår. Og hvordan.

Mig, Thipan, Nalle og Fie <3

Skønne gaver 😉

Alle gympigerne der gør det, de er bedst til. Gæt selv hvad

Og selvfølgelig de klassiske 18 shots. Heldigvis var nogle af dem mælk og vand.

You may also like

Skriv en kommentar