Hjem PERSONLIGT FØDSELSDAGSBARN | NY, NEONFARVET CYKEL OG ÆGTE FYNSK BRUNSVIGER

FØDSELSDAGSBARN | NY, NEONFARVET CYKEL OG ÆGTE FYNSK BRUNSVIGER

af Frederikke Egel

Hvor heldig har man lov at være med det her vejr? Jeg ved ikke helt, om jeg tror på, at vejret afspejler ens opførsel i løbet af året, da jeg ofte er ret heldig med vejret på min fødselsdag og da ikke altid vil se mig fri for et par personlige fejl hist og her. Men ikke desto mindre så har jeg værdsat, at min dag har bragt både mig og jer et lækker vejr. Jeg håber, at I har haft en god dag indtil videre.

Jeg selv har nydt dagen og vejret både på altanen med gæster (og ægte Fynsk brunsviger), men det blev da også til en lille tur ind til byen, hvor jeg skulle hente min fødselsdagsgave fra Mark. Hihihi. Mere om det senere. Nu ville jeg egentlig bare lige hurtigt tjekke ind og sige hej til jer i dag. Jeg har drøn travlt med at nyde dagen og hygge med min søster, svoger, Thipan og Mark, der er hos os og spise her til aften. Jeg skal nok tjekke ind med lidt flere detaljer fra min dag i løbet af i morgen og mandag.

For nu ville jeg i hvert fald bare vise jer min nye cykel, som jeg allerede er kæmpe fan af! Den er SÅ skøn! Hvad synes I om den? Og farven? 😉

You may also like

1 kommentar

Frederikkeegel 30. november -0001 - 0:00

Tusind tak! Jeg havde en skøn dag!

Svar

Skriv en kommentar