Hjem PERSONLIGT JEG GÅR GLAD OG MÆT I SENG | FØDSELSDAGSWEEKEND ER SLUT

JEG GÅR GLAD OG MÆT I SENG | FØDSELSDAGSWEEKEND ER SLUT

af Frederikke Egel

RÉSUMÉ KJOLE (her)

Ligesom jeg nåede at brokke mig over, at jeg ikke blev fejret nok på min fødselsdag, selvom det er udelukkende selvforskyldt, så gik jeg en weekend i møde, der ikke har bestået af andet end fødselsdagsfejring og ‘det er din fødselsdagsweekend, så du bestemmer‘-kommentarer, hvilket jeg har sat uigenkendelig pris på.. Og måske egentlig slet ikke fortjent.. Det har været så skønt, og selvom vi ikke har lavet det store (ingen surprise rejser/fester, ingen lange dage med mange planer osv), så har det virkelig været skønt og en dejlig weekend. Med fantastisk selskab og alt for mange lækre gaver. Min familie og vores vennepar Morten og Pernille med lille skønne Mikela, og selvfølgeilg Thipan, som vi har boende et par uger endnu, har skiftevis været her i weekend fra fredag morgen her til søndag aften, så i morgen er den eneste dag uden gæster. Så nu mangler jeg bare at få stablet noget på benene for mine resterende venner, formentlig efter sommer, og så er jeg godt dækket ind for de næste par fødselsdage. Og har vidst opbrugt min kvote forikke at føle mig fejret nok. Igen, helt selvforskyldt.

Nu vil jeg gå glad og mæt i seng, vi har nemlig fået den lækreste menu både fredag, lørdag og søndag aften, samt fynsk brunsviger to dage i træk, og så vil jeg putte med min mand, der har forkælet mig op til begge øre. Ham elsker jeg altså. Uanset alder og fødselsdagsplaner.

Forresten, tusind tak for jeres lykønskninger. Det har været dejligt at modtage al jeres kærlighed og jeres hilsner!

PS: Se en af mine (største) fødselsdagsgaver her.

You may also like

3 kommentarer

AlicesWonderland 30. november -0001 - 0:00

Hvor dejligt! Selvfølgelig fortjener du det ❤️ Stort tillykke!

Svar
Frederikkeegel 30. november -0001 - 0:00

Tak :*

Svar
Frederikkeegel 30. november -0001 - 0:00

Tusind tak <3

Svar

Skriv en kommentar