APROPOS SHOPPING, FÅ 40% RABAT PÅ DESIGNER TASKER OG TØJ

SE MIN NYE GUCCI TASKE

Nøjj, hvor kan I tro, jeg har glædet mig til at vise jer min nye taske!! Det har kriblet i mine fingre for at få redigeret, skrevet og udgivet, så I kunne se skønheden. Er den ikke bare SMUK?! 😀 Den passer helt perfekt ind i min taskegarderobe, der enten består af helt sorte og sikre tasker eller spraglede farvede tasker, hvorfor jeg nu følte, at jeg trængte til noget glimmer og glam, der kan pifte et simpelt outfit op. Og jeg har en følelse af, at jeg har fundet den helt perfekte taske til det!

Som jeg fortalte om her., så er det stort set altid de spontane køb, jeg bliver allermest glad for, og jeg tror også, at det gør sig gældende denne gang. Tasken var nemlig slet ikke et velovervejet eller forudbestemt køb, men nok et af de mest spontane af alle mine tasker, faktisk. Jeg fandt den på nettet 2 timer før, at jeg købte den. Og det var første gang, jeg nogensinde så den. Haha. Ligesom da jeg stod i butikken, kan jeg dog allerede mærke, at jeg bestemt ikke kommer til at fortryde mit køb Altså, se den lige!!! Den taske bliver bare pænere og pænere, for hver gang jeg kigger på den!! Hihihihi

Læs også: Spontane køb er (åbenbart) de bedste køb

Jeg var som sagt inde og købe tasken sammen med @iliridakrasniqi i London, fordi LIda havde bestemt sig for at købe en taske. Hendes alt for seje og smukke taskekøb kan I se her, hvor I også kan læse lidt mere historiefortælling om vores jagt på de perfekte tasker. Jeg synes, at vi har gjort os nogle reeeeet (fucking) gode køb 😉 Hvad synes I om min nye taske? 😀 😀 😀

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

APROPOS SHOPPING, FÅ 40% RABAT PÅ DESIGNER TASKER OG TØJ