NELLY VIP UDSALG | FÅ KODEN FØRST HER

VIDEO: SE ALLE MINE FØDSELSDAGSGAVER + MIN NYE GUCCI TASKE OG LV BÆLTE

HUSK AT FØLG MIG PÅ YOUTUBE HER

Så fik jeg endelig sat mig ned og fik filmet mine fødselsdagsgaver til jer, som har været planen i et par dage nu. Som I kan se i videoen, så er jeg en utrolig priviligeret pige, der er yderst forkælet. Jeg har normalt enormt svært ved at finde på gaver, jeg ønsker mig, men i år lykkedes det…. Det var desværre bare nogle reeeet dyre gaver, som billedet også illustrerer. Haha. Jeg var dog så heldig at få nogle af dem, som I kan se i videoen.

Husk at I kan følge med på min Youtube kanal her. Tak fordi I både kigger og læser med. Det betyder så meget!

Find min bluser her.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NELLY VIP UDSALG | FÅ KODEN FØRST HER