UDSALGSSHOPPING: MINE FAVORITTER + KØB

DER ER NOGET, VI IKKE HAR FORTALT JER …

22. april 06.38: den morgen vi fandt ud af, at jeg er gravid <3

Ejj, hvor har jeg glædet mig til at udgive det her indlæg! Den her nyhed har været lææænge undervejs (synes jeg i hvert fald. Haha) og hold op hvor har jeg glædet mig til endelig at kunne dele den med jer!! Til at dele den med hele verden. Til ikke længere at skulle gå og holde det for mig (os) selv.

Jeg er så glad, lykkelig og stolt over, at jeg endelig kan afsløre, at Mark og jeg skal være forældre!!!! Til jul. Og jeg glæder mig! Nøjjj, hvor jeg glæder mig! Jeg er i uge 13+2 i dag, og det kribler i min krop, i mine fingre, i mit hjerte for endelig at kunne åbne op og snakke om det – jeg har nærmest bare lyst til at skrige det ud fra altanen her på 10. sal. Seriøst, der vokser en lille baby inde i min mave! En miniudgave af det (forhåbentlig) bedste fra både Mark og jeg. Jeg glæder mig så meget til at møde det lille væsen, men jeg glæder mig lige så meget til den tid, som jeg går i møde. En helt ny, ukendt og spændende tid. Jeg har så mange tanker og oplevelser fra de forrige par uger, som jeg gerne vil dele med jer, men for nu bliver det bare lige en kort opdatering med mit livs største nyhed! <3

Jeg håber, at I tager godt imod vores fantastiske nyhed, og at I er klar på at lære den lille fis endnu bedre at kende her på bloggen. Jeg er så lykkelig altså!!

– Husk at følg med på min Facebookside her og Instagram @frederikkeegel her

Fra 12-ugers-/nakkefoldsscanningen i mandags

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UDSALGSSHOPPING: MINE FAVORITTER + KØB