UENDELIGT MANGE TAK + 4 TING JEG SER FREM TIL #15

NELLY MIDSUMMER PARTY | 24 TIMER I STOCKHOLM

SPONSORERET INDLÆG – INDEHOLDER REKLAMELINKS

NELLY BLUSE (hvid/sort) | NELLY NEDERDEL (her) | NELLY SKO (her) | GUCCI TASKE

Jeg er stadig høj på den ultimative skønne respons, vi fik på offentliggørelsen af vores store nyhed forleden. Det vælter stadig ind med lykønskninger og søde beskeder om, at vi bliver gode forældre. Det varmer simpelthen så ualmindeligt meget – mere end I aner, og jeg vil bare takke jer for at være så rummelige og hjertelige omkring det hele. Tak!

Nå, men for at komme lidt ud af min babybobbel, rejste jeg i går til Stockholm sammen med @Blogbysandra,@MariaKragmann og @FrejaWewer for at deltage i vores samarbejdspartner, Nellys, store Midsommerfest, som de holdte for deres influencere. Vi var enormt mange mennesker samlet, og det var et stort og flot arrangement med bådtur, udendørs middag, DJ, overraskelser, tøj i lange baner osv. Vi blev sejlet til Svarsjö Slott, der ligger på en af de svenske småøer, hvor festen skulle holdes, og her fik vi rigtig svensk mad, gode drinks og dansede til den bedste musik fra DJ’en hele aftenen. De andre piger endte med at blive godt snaldrede, mens hende den gravide holdte sig ædru, omend jeg to gange blev kaldt halvfuld…. Nok fordi jeg også bare slog filtreret fra og hoppede med fuldemandstosserierne. Vi dansede og hyggede os så meget i parken, indtil festen sluttede, hvor vi endte, som enhver god fest skal, på McDonalds på vej hjem, inden vi faldt omkuld på hotellet

I dag gik turen hjem, og jeg smed mig som det første på altanen med dynen for at slappe af og få en lur. Det blev desværre ikke til en lur, selvom den (stadig) er tiltrængt, eftersom jeg har ualmindeligt svært ved at sove til eftermiddag, men det blev til bloglæsning og et afsnit af min serie, så jeg er godt tilfreds. Ovenover ser I lidt stemningsbilleder fra eventen og vores tur som sædvanlig er hyggelig, når man er i godt selskab.

Middagsopdækningen i haven på Svartsjö Slott

Min skønne @Blogbysandra og jeg <3 | Søde @alicestenlof og jeg <3

NELLY BLUSE (hvid/sort) | NELLY NEDERDEL (her) | NELLY SKO (her) | GUCCI TASKE

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UENDELIGT MANGE TAK + 4 TING JEG SER FREM TIL #15