Hjem PERSONLIGT DET DER BLODSPRÆNGTE ØJE, IKK? HER ER DEN REELLE ÅRSAG

DET DER BLODSPRÆNGTE ØJE, IKK? HER ER DEN REELLE ÅRSAG

af Frederikke Egel

Jeg har, mod min vilje vel at mærke, løjet for jer, mine kære læsere. Igen. Ikke kun omkring graviditeten og hvorfor jeg har været fraværende, syg, træt, doven osv. de sidste par (mange) uger, men der er faktisk endnu en ting, som jeg har været tvunget til at lyve omkring. Oh noooo.. Nemlig det blodsprængte øje, som jeg havde tilbage i maj måned, hvis I husker det? Jeg skrev lidt om det på bloggen, og så viste jeg processen frem på Instagram, og mange af jer vendte nysgerrigt og bekymret tilbage til mig med spørgsmål, hvortil jeg blot kunne svare, at jeg ikke vidste, hvad det skyldtes, og at jeg var i behandling … #løgn

Jeg begrundede det nemlig med … ja, at jeg faktisk ikke vidste, hvad der var sket, men at lægen var bange for, at jeg ville få betændelse i det, hvorfor jeg kom på pencillin, for at forebygge det i et godt stykke tid. #løgn Derfor måtte jeg heller ikke drikke, når jeg var til events, til mine veninders fødselsdage eller andre arrangementer, hvor jeg normalt ville nuppe mig en drink, og derfor kunne jeg godt være lidt ekstra træt i de 14 dage, hvor det stod på … Det var i hvert fald det, jeg gik og sagde til folk og fremlagde som argument, når undrende blikke ramte min hånd med et vandglas i. Og jeg forstår det godt. For det var/er ikke normalt, at jeg takker nej til en drink og tager et glas danskvand i stedet for, omend jeg elsker danskvand. Derfor var det nu også ret heldigt, at jeg havde det blodsprængte øje, så argumentet med pencillin som belæg for ikke at drikke ikke faldt helt til jorden.

Læs også: Der er noget, vi ikke har fortalt jer

Men altså … det var jo ikke helt sandheden. Som de fleste af jer måske har regnet ud nu.. så fik jeg det blodsprængte øje pga … taadaaa … opkast. Jeps, opkast i forbindelse med graviditeten. Eller, det var faktisk nærmere presset fra opkasten og ikke selve opkasten, for i starten af uge 7, lige da kvalmen og trætheden for alvor ramte, skulle jeg kaste op, men jeg havde simpelthen ikke noget i kroppen, jeg kunne komme af med, hvorfor min krop bare pressede og pressede til ingen verdens nytte. Dét og lidt irritation i øjet fra weekenden gjorde, at et blodkar sprang og gav mig et ualmindeligt godt forsvar mod alkoholen den næste 14 dage. Hæhæ

Læs også: De første billeder af maven

Mit øje har på intet tidspunkt været farligt, ubehageligt eller genereret på nogen måde. Det har på den anden side været en smule belejligt, fakstisk, fordi jeg jo så netop havde en grund til ikke at drikke og te mig tosset. I hvert fald i de 14 dage, hvor øjet var synligt, og hvor jeg kunne bilde forskellige mennesker pencillin-undskyldningen ind. Efterfølgende var det lidt sværere at blive ved med at finde på undskyldninger, når jeg jo ikke fejlede noget. Haha

Men det, presset på mit hoved fra opkasten, var altså årsagen til, at jeg fik det blodsprængte øje. Det er forholdsvis normalt, omend det ikke ses så ofte, så der er intet at være bekymret for. Det var bare ret pudsigt, og nu syntes jeg, at I fortjente en forklaring. Haha. Er det ikke klamt? Nedenfor kan I se udviklingen i øjet:

PS: Kan I fornemme, at jeg ligger i min seng på stort det alle billederne? Det var dér, jeg tilbragte det meste af mine første uger af graviditeten. Pga. opkast. Føj. I kan læse lidt mere om min tilstand i min graviditetsdagbog for uge 7 her.

You may also like

Skriv en kommentar