Hjem MODE FÅ 20% EKSTRA RABAT PÅ ALT NLY UDSALG + MIN ORDRE

FÅ 20% EKSTRA RABAT PÅ ALT NLY UDSALG + MIN ORDRE

af Frederikke Egel

SPONSORERET INDLÆG – INDEHOLDER REKLAMELINKS

1. HER 2. HER 3. HER

1. HER 2. HER 3. HER

1. HER 2. HER 3. HER

Det er ikke første gang, at jeg nævner for jer, at jeg er i en ultimativ tøjkrise i øjeblikket. Jeg har smidt 80% af min garderobe i kasser, der skal sælges, og jeg har mere eller mindre kun sweatshirts og jakker tilbage, fordi det er det eneste, jeg ikke enten er vokset ud af eller er blevet træt af … Alle min bukserne og nederdele kan jeg ikke passe, og alle mine bluser synes jeg er kedelige… Og jeg er først lige begyndt at finde mig selv i en kjole igen. Så jeg er for alvor på jagt efter nyt tøj. I alle former. Og for at gøre det så budgetvenligt som overhovedet muligt, starter jeg i udsalgskategorien, så jeg kan få mere for pengene.

I dag og frem til på onsdag d. 28. har Nelly netop åbnet op for 20% EKSTRA rabat på udsalgsvarer fra alle deres egen NLY brands med koden NLY20. Jeg har derfor smidt en ekstra ordre ind på kjoler (og lidt bluser), som I kan se ovenover. Når jeg ikke kan passe mine bukser og nederdele og ved, at jeg vokser ud af dem indenfor nærmeste fremtid alligevel, så gider jeg ikke shoppe det. Så jeg køber kjoler, som jeg kan være i nu og lidt senere. Og så må jeg få fyldt garderoben med graviditetstøj til efteråret, når maven også er lidt større. Hihi. Der er til gengæld også nogle virkelig fine ting på udsalg. Denne koster bl.a. kun 107kr, denne koster 139kr, og denne koster 227kr. Tre virkelig fine kjoler!

I kan tjekke Nellys udsalg ud her. Brug koden NLY20 for at spare 20% ekstra på alle NLY brands her. God shopping og god mandag!

You may also like

Skriv en kommentar