Hjem PERSONLIGT DRENG ELLER PIGE? HER ER KØNNET PÅ VORES BABY

DRENG ELLER PIGE? HER ER KØNNET PÅ VORES BABY

af Frederikke Egel

Jeg havde, igen i dag, givet mig selv lov til at sove længe og vågne af mig selv, således at de første par timer af dagen var gået med at sove og netop ikke være vågen, da jeg vidste, at aftenens kønsscanning på Ultralydklinikken ville være det eneste, der kunne fylde min lille hjerne hele dagen … Men som sædvanlig … så ved min krop godt, når der er spændende ting i farevandet, hvorfor jeg selvfølgelig hverken kunne falde i søvn i går eller har sovet ret godt i nat. Jeg har været vågen 10 gange for at tisse, hvilket jeg ikke plejer (endnu), jeg sov kun ganske let, mens Mark rendte og gjorde sig klar i morges, og så var jeg ellers lysvågen, da han var gået lidt i 8.. Åh, så er der altså længe til 19.30 i aften…. Sådan ca. 12 timer… Let the count down begin.

For netop at få dagen til at gå lidt hurtigere, havde jeg lagt gode og effektive planer for dagen, men kl. 12 måtte jeg indse, at de ikke blev til noget overhovedet, og så skrev jeg til Mark: “JEG KAN IKKE TAGE MIG SAMMEN TIL NOGET. GLÆDER MIG SÅ MEGET TIL I AFTEN (EMOJI) (EMOJI)(EMOJI) (EMOJI)(EMOJI) (EMOJI)” – egentlig mest i håbet om, at han af en eller anden mærkelig årsag, der aldrig ville blive aktuel, ville svare tilbage med gode idéer til, hvad jeg kunne beskæftige mig med resten af dagen, fordi han jo udemærket godt kender til min (u)tålmodighed og spænding, når jeg glæder mig til noget… Men hans svar var desværre, som forventet, uden gode idéer, men til gengæld med søde ord om sin ligeværdige glæde og spænding til i aften. Søde mand, HJÆLP DOG DIN GRAVIDE KÆRESTE!!

Nå, men timerne gik. Ualmindelig langsomt. Og jeg fik arbejdet lidt. Eller jeg fik lavet det her lille blogindlæg og læst, godkendt og besvaret alle jeres (40!!!) kommentarer til dette indlæg i håbet om, at tiden ville gå lidt hurtigere, hvilket ikke var tilfældet. Jeg kiggede på klokken hver 5. minut…. Så jeg besluttede at planlægge middag for Mark og jeg på BeSteak i Illum, så jeg kunne komme ind til byen og bare liiiiidt tættere på klinikken så tidligt som overhovedet muligt. Så kunne jeg også lige glæde mig til lækker mad først, og så ville tiden da med sikkerhed gå bare lidt hurtigere end herhjemme….

Vi fik lækker mad (en god bøf, fritter og bearnaise sauce – vores begges favoritter) på BeSteak, hvor vi har været en gang tidligere – med stor fornøjelse. Den 1,5 time vi spiste der fløj heldigvis afsted, og det var lige, hvad jeg manglede. God mad, selskab med min dejlige kæreste/kommende far og at tiden gik hurtigt. Så det var i dén grad en god idé, på flere områder, at booke bord ude i stedet for at lave mad hjemme. Jeg ville heller aldrig kunne lave så god en bøf, som de gør, anyways. Eller sauce for den sags skyld.

Nå, og så blev det endelig tid!!!! Vi kom op på Ultralydklinikken et par minutter før tid og blev hentet af vores jordemoder/læge, Lillian, med det samme. Ind på briksen og ligge med mig, på med smørelse og så blev det endelig afsløret. Kønnet på vores barn. Og hun var slet ikke i tvivl. Vi skal have en PIGE!!! En lille fin og super aktiv pige på 17cm. ÅRH!!!!!! VI ER SÅ LYKKELIGE OG SÅ GLADE!! Jeg begyndte selvfølgelig at flæbe, men alt var bare så perfekt, og vi glæder os bare SÅ meget til at møde hende. Ihh. Hun skal nok blive verdens smukkeste unge med det bedste hjerte og nogle forældre, der vil gøre alt for hende! Ejjj, jeg har slet ikke ord!!! Hold nu op, hvor er jeg/vi lykkelige!!!!! <3 Vi fik en masse fine billeder med hjem derfra – både i 2D og 3D, hvor vi så tydeligt kunne se fingre, tæer, rygsølje og det hele. Hun er bare helt perfekt allerede Årh ha.

Og jeg tror bare, at jeg stopper her….

Husk at følg med på mine sociale medier for daglige opdateringer: Facebook: Frederikke Egel Blog. Instagram: @Frederikkeegel. Youtube: Frederikke Egel.

You may also like

8 kommentarer

mymissinglabel 30. november -0001 - 0:00

Kæmpe stort tillykke, både med graviditet og køns-afsløringen. Hvor er det absolut fantastisk for jer <3

Svar
BibiNilsson 30. november -0001 - 0:00

Tillykke!!! ❤️

Svar
SenseOfMe 30. november -0001 - 0:00

Årh kæmpe tillykke! Hvor kan jeg kun glæde mig på jeres vegne, hun bliver en skøn lille én.

Svar
Frederikkeegel 30. november -0001 - 0:00

Tuuusind tak! Vi glæder os også SÅ meget til at se hende! <3

Svar
Frederikkeegel 30. november -0001 - 0:00

TAK! <3

Svar
Frederikkeegel 30. november -0001 - 0:00

Tusind tak. Det er så sødt! <3

Svar
Frederikkeegel 30. november -0001 - 0:00

Hun bliver SÅ dejlig! Tak <3

Svar
Frederikkeegel 30. november -0001 - 0:00

Hihi jaaaa <3

Svar

Skriv en kommentar