Hjem PERSONLIGT VORES LILLE PRINSESSE + NAVNEFORSLAG TIL DRENGE OG PIGER

VORES LILLE PRINSESSE + NAVNEFORSLAG TIL DRENGE OG PIGER

af Frederikke Egel

Nøj, hvor bliver jeg glad i låget over jeres modtagelse af kønnet på vores lille baby både i går og i dag. Ej, hvor det varmer! Tusind tak!! Tænk, at vi skal have en lille prinsesse her på domænet. Til jul. <3 Ih, altså det er stadig ikke helt til at forstå, og heller ikke at det nu er en pige, men omvendt så giver det bare så meget mening! Det var totalt meget det, jeg selv havde på fornemmelsen lige fra start, men man tør jo ikke at sige det alt for højt, for man jo helt ligeglad med kønnet, så længe barnet er rundt, rask og har det godt inde i maven. Havde det været en dreng, så ville han blive verdens sødeste dreng med det bedste hjerte, der ville være god ved pigerne, dyrke en masse sport og få en masse gode venner. Nu blev det i stedet en lille pige, der skal knuse en masse drengehjerte, dyrke en masse sport og have det sjovt med sine veninder. Og I bliver en del af det hele. Eller sådan næsten da. Men I kommer helt sikkert med på sidelinjen, hvis I vil?! #bloggerbaby

At kende kønnet hjælper en lille smule på mange ting, om man er praktisk anlagt eller ej, og det gør det især nemmere i beslutningsprocessen om et navn. Og selvom vi faktisk nok allerede ved, hvad hun skal hedde, så kom I med såååå mange fine navneforslag i forrige indlæg, at jeg tænkte, at jeg ville samle de allermest specielle og vores favoritter til jer, så I måske selv kan bruge dem til inspiration. Jeg kunne i hvert fald læse mig til, at der selv sidder et par gravide og læser med derude. Hej fellow-mothers-to-be 😀 De her navne kom I med:

PIGENAVNE:
Wilma
Athena
Alicia
Maxine
Ea (sådan en har vi allerede i familien)
Elena
Sefira
Mira
Valentina
Elvira
Hailey
Isabel
Noora
Malika
Veneda
Cornelia
Anine
Rigmor
Alva
Bjørk
Ulrikke/Ulrikka
Philippa
Leonora
Aia
Livia
Manila
Aura
Aurora
Ella
Alice
Aviaja
Mynthe
Marieke
Vega
Luna

DRENGENAVNE:
Zack
Elias
Alex
Carl
Elvin
Storm
Sylvester
Ludvig
Conrad
Edvard
Villads
Atlas
Vincent (sådan en har vi allerede i familien)
Tristan (sådan en har vi allerede i familien)
Tjalfe (sådan en har vi allerede i familien)
William (sådan en har vi allerede i familien)
Vitus (sådan en har vi allerede i familien)
Charles
Norr/Nohr/Norh/Nor/Nord
Noah
Finn
Liam
Loui
Hector
Theodor
Cosmus
Fabian
Sixten
Severin
Valentin
Adrian
Gabriel
Emmanuel
Elliott
Max

Jeg skal godt nok have mange børn med alle de fine navne, jeg er forelsket i!! Hihi

You may also like

5 kommentarer

kathrine møller 30. november -0001 - 0:00

Er personligt hel vild med pigenavnet evelyn, det er bare så smukt og specielt

Svar
T 30. november -0001 - 0:00

#elvira

Svar
Frederikkeegel 30. november -0001 - 0:00

Det er virkelig smukt! <3

Svar
Frederikkeegel 30. november -0001 - 0:00

<3

Svar
Frederikkeegel 30. november -0001 - 0:00

Me too! De er så fine!

Svar

Skriv en kommentar