Hjem PERSONLIGT FERIETEMPO, UTÅLMODIGHED OG (LANGSOMT)VOKSENDE MAVE

FERIETEMPO, UTÅLMODIGHED OG (LANGSOMT)VOKSENDE MAVE

af Frederikke Egel

UGE 17

Mark og jeg er gået i totalt feriestemning herhjemme; vi står op, når vi vil, spiser morgenmad i sengen, når vi vil, tager op og træner, når vi vil, laver spontane planer med venner, når vi vil, kysser og driller hinanden, når vi vil, arbejder, når vi vil og alle mulige andre ting, som vi kun gør, når og hvis vi vil. Alting går bare lidt langsommere, og vi nyder det i fulde drag. Også selvom vejret ikke just er til at råbe hurra for. Men så bliver vi i sengen lidt længere eller hopper tilbage under dynen, når vi har været ovre og træne. Vi har nemlig et mål om at få trænet hver dag i denne uge, og indtil videre har vi trænet hver dag siden søndag og har ikke planer om at ødelægge statistikken endnu. Go preggobody!

Til gengæld så er der noget andet, der også er gået i ferietempo, og det er min mave. Eller faktisk min graviditet. Kan den det? Jeg synes, at maven vokser såååå enormt langsomt, og lige nu er jeg på et punkt hvor jeg ikke føler mig særlig gravid. Haha. Altså jeg er hele tiden sulten, og mine bryster er stadig (dejlig) store (men heldigvis ikke så ømme mere), men jeg synes ikke, at maven vokser… Måske ser jeg det bare ikke… Måske skal jeg også lade være med at tjekke, om der er sket noget nyt hvert 10. minut… Men lige nu mangler jeg altså lidt … Sådan … Bevis på at jeg er gravid. Misforstå mig ikke – jeg er ikke bekymret for, at der er noget galt, for det er der med sikkerhed ikke, og det er kun en uge siden, at vi var til kønsscanning, hvor alt var i skønnest orden. Jeg er bare utålmodig… For jeg har ikke længere kvalmen som ‘bevis’ for liv, men jeg kan heller ikke mærke noget derinde endnu. Ingen spark. Ingen bevægelse. Og jeg synes stadig, at min mave ligner mere en måned med for meget slik, end den ligner en voksende baby. Så lige nu er jeg et sted, et utålmodig sted, hvor der egentlig bare gerne må ske lidt med min krop. Lyder det mærkeligt? Hihi

Det er typisk mig at være så utålmodig, og jeg vil garanteret hade mig selv for at skrive det her, når jeg er et par måneder længere henne (og et par kilo tungere) haha, og jeg kan jo faktisk godt se et forskel, når jeg sammenligner de 3 ovenstående billeder, men lige nu må du altså gerne vokse, lille skat. Bare lidt mere. Så mor kan se og mærke dig. Hun kan nemlig ikke vente.. <3

You may also like

4 kommentarer

Lærke B 30. november -0001 - 0:00

Jeg er nu 29+4 og kan godt huske den lille utålmodighed. Det var først synligt for andre, at jeg var gravid, da jeg var ca. 4,5 måned henne og det er først for relativ nylig, at fremmede kommenterer min nu synlig babybule;) .. Så ting tager tid, lige nu er jeres lille pige jo også lille bitte, så det er begrænset hvor meget hun kan fylde maven ud;) Held og lykke til jer, fra en anden gravid (26 år, termin 24. september med babydreng).

Svar
EmmaDitlevsen 30. november -0001 - 0:00

jeg synes du er smuk gravid!

Svar
Frederikkeegel 30. november -0001 - 0:00

Tak ❤️

Svar
NÅR MAN … #5 | BÆKKENLØSNING, BIKINI BILLEDER & – Frederikke Egel 16. oktober 2017 - 13:32

[…] tilbage på. Den vokser og vokser for hver dag, og det er virkelig sjovt at tænke på, at jeg her bildte mig selv ind, at man kunne se en lille smule babymave. Det kan man jo slet ikke. Haha. Det […]

Svar

Skriv en kommentar