Hjem PERSONLIGT FØRSTE JORDEMODERBESØG: ØH, HVAD SKAL MAN?

FØRSTE JORDEMODERBESØG: ØH, HVAD SKAL MAN?

af Frederikke Egel

HER VAR JEG EN MÅNED HENNE I GRAVIDITETEN OG HAVDE LIGE FUNDET UD AF DET SELV 😉

I morgen skal vi til første jordemoderbesøg med det offentlige. Jeg har mødtes med min egen læge, og så har jeg selvfølgelig snakket en masse med Lillian fra Ultralydklinikken, hvor vi har fået foretaget vores tidlige scanning samt kønsscanningen, men selve jordemoderen har jeg altså ikke mødtes med endnu. Så jeg måtte lige lave en Google søgning på “Første jordemoderbesøg” .. #newbie Jeg har ingen idé om, hvad det besøg indebærer, og de er meget sparsomme med informationen i den mail, jeg fik omkring mødetid og -sted, så Mark og jeg måtte på Google for at have en idé om, hvad vi skal forberede os på til mødet i morgen.

Det er noget med at tjekke min vægt, blodtryk, urin osv., og så skal vi vidst have en snak om vores tanker om at skulle være forældre, fornuftige vitaminer at tage og alkohol og rygning (hvilket ikke er noget problem). I hvert fald ifølge Google.. Haha Er der mon andet, vi skal være opmærksomme på, som jeg ikke har fundet frem til på Google? Eller er det bare en forholdsvis uformel snak om det hele, så jordemoder og jeg kan lære hinanden at kende? Så vidt jeg ved, så er der et par af jer læsere, der enten selv venter jer eller er gravide, så jeg håber, at I kan hjælpe et par nybegyndere, som Mark og jeg. 🙂

Læs også: Graviditetsdagbog uge 7, uge 8 og uge 9.

You may also like

1 kommentar

Frederikkeegel 30. november -0001 - 0:00

Tak for din besked Anne! Eftersom jeg er lidt længere henne og har haft den snak med egen læge, har jeg lidt svært ved at vurdere, hvor jeg står i forhold til jordemoder. Enten skal jeg bare gentage mig selv, ellers bliver det måske en blanding. Haha. Det må jeg de i morgen. Tak for din kommentar i hvert fald!

Svar

Skriv en kommentar