GRAVIDITETSDAGBOG UGE 10: FRYGTEN FOR SPONTAN ABORT

FYN ER (SGU) FIN

MIN FINE KJOLE FRA NELLY OG TASKE FRA KOORELOO | MIKELA OG JEG PÅ TUR

MIN MOR (SOON TO BE MORMOR) MED MIKELA | PERNILLE OG MIKELA

Så er Mark og jeg taget til Fyn med Morten, Pernille og Mikela for at tilbringe et par dage på landet. Vi bor hos mine forældre i mit barndomshjem, og her er så skønt. For mit, og nok også Marks vedkommende, er det super nostalgisk at være tilbage i Faaborg, fordi jeg er vokset op her og har tonsvis af minder, som jeg elsker!

Vi har ikke rigtig lagt så mange planer, men tager det bare stille og roligt. I dag skal vi en tur ned i byen, hvor jeg vil vise mine gamle arbejdspladser og de charmerende gader, som Faaborg har, og så får vi nok en frokost og en is. Vejret er jo helt perfekt! I aften skal vi lave mad på bål, men ellers har vi ikke rigtig lagt planer.

Jeg ved ikke lige, hvornår jeg får tjekket ind på bloggen igen, men i kan følge med på Instagram, hvor jeg flittigt opdaterer @frederikkeegel. Jeg håber, at I nyder sommeren!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GRAVIDITETSDAGBOG UGE 10: FRYGTEN FOR SPONTAN ABORT