Hjem PERSONLIGT FYN ER (SGU) FIN

FYN ER (SGU) FIN

af Frederikke Egel

MIN FINE KJOLE FRA NELLY OG TASKE FRA KOORELOO | MIKELA OG JEG PÅ TUR

MIN MOR (SOON TO BE MORMOR) MED MIKELA | PERNILLE OG MIKELA

Så er Mark og jeg taget til Fyn med Morten, Pernille og Mikela for at tilbringe et par dage på landet. Vi bor hos mine forældre i mit barndomshjem, og her er så skønt. For mit, og nok også Marks vedkommende, er det super nostalgisk at være tilbage i Faaborg, fordi jeg er vokset op her og har tonsvis af minder, som jeg elsker!

Vi har ikke rigtig lagt så mange planer, men tager det bare stille og roligt. I dag skal vi en tur ned i byen, hvor jeg vil vise mine gamle arbejdspladser og de charmerende gader, som Faaborg har, og så får vi nok en frokost og en is. Vejret er jo helt perfekt! I aften skal vi lave mad på bål, men ellers har vi ikke rigtig lagt planer.

Jeg ved ikke lige, hvornår jeg får tjekket ind på bloggen igen, men i kan følge med på Instagram, hvor jeg flittigt opdaterer @frederikkeegel. Jeg håber, at I nyder sommeren!

You may also like

Skriv en kommentar