VORES FØRSTE KØB TIL BABYVÆRELSET: EN MR. WATTSON LAMPE

SÅ SKETE DET: VI MÆRKEDE VORES LILLE PRINSESSE FOR FØRSTE GANG

I er fandme nogle kloge og dejlige mennesker, I er! I havde jo ret, og det viste sig, at der ikke engang skulle gå mere end 24 timer, før min eftersøgning af følelsen af min datter inde i maven gav pote. Det skete nemlig i går aftes, at hun for alvor fik sat os på plads og bad mor stoppe med at bekymre sig, når hun nu bare ligger derinde og hygger sig. Hold k***, hvor var det dejligt! Så jeg græd… Selvfølgelig… Glædeståre dog… Jeg var så lykkelig. Endnu mere fordi *guess what* Mark kunne også mærke hende. Mange gange. Så vi havde den her fantastiske oplevelse sammen. Som par. Oplevelsen af at mærke vores datter, sige hej til hende, drille hende. Det er noget, jeg aldrig, aldrig glemmer! Vi lå fuldstændig forstenede i over en time og snakkede med hende, og når hun blev lidt for rolig, skubbede vi hende i gang igen. Ejjj mit hjerte smelter.

Indtil nu har jeg haft følelse af hende som en rumlen i maven to gange, men jeg er faktisk ikke engang sikker på, at det har været hende, når jeg nu kender følelsen. Men det er også lige meget. Nu kan jeg mærke hende, og jeg ved, hvad jeg skal mærke efter. D. 3/8 og 19+6 uger henne er en helt speciel dag!

Se videoen hvor hun sparker til Marks hånd her.

Det startede ved aftenbordet, da Mark og jeg netop havde spist færdig. Jeg sad og jokede med, at mine to deller på maven nu er blevet til én stor vom, når jeg sad foroverbøjet, og så trykkede jeg lidt på maven med begge hænder, fordi jeg syntes, at den så enormt oppustet ud. Lige pludselig fik jeg fat rundt om noget hårdt. Meget tydeligt. Vores datter. Som om jeg holdte hende mellem begge mine hænder. Jeg kunne mærke præcis, hvor hun lå. Jeg blev forskrækket til at starte med, for det har jeg altså ikke kunne før. Jeg bad straks Mark komme over og mærke hende, men når jeg lænede mig tilbage i stolen, spændte jeg for meget i maven, så vi besluttede at hoppe ind i sengen og eksperimentere lidt med, hvad vi kunne mærke, når vi begge trykkede. Og det var nok den bedste beslutning, for allerede da jeg lagde mig, kunne jeg se, at maven var helt skæv, og at hun lå helt fremme, ovre i venstre side med størstedelen af kroppen og benene (antager jeg) i den anden side. Kort tid efter kunne jeg mærke de første spark nede ved mit bækken. Jeg gik helt i chok og fik Mark til at holde sin hånd der, hvor jeg kunne mærke, at der var bevægelse og kort tid efter, kunne vi begge mærke hende sparke til os, som om hun drillede os og vores søgen efter hende. Neeejjjj, det var så vildt!

Vi var begge fuldstændig ekstatiske og i chok og troede ikke helt på det, men i den time hvor vi lå og legede med hende, mærkede Mark hende nok 10-15 gange, jeg mærkede hende 100 gange, og så kunne vi tydeligt se hende, når vi bare lå og kiggede, så den er altså god nok.! Hun er derinde vores lille fis, og hun er aktiv og sparker fra sig, hvis vi begynder at tage for meget af hendes plads med al vores trykken og søgen. Hihihi. En rigtig lille stædigper, som jeg, om muligt, elsker endnu højere efter jeg fik kontakt med hende. Se videoen hvor hun sparker til Marks hånd her.

Til andre gravid; I skal glæde jer. Det er den vildeste oplevelse!! Jeg kan kun mærke hende, når jeg ligger ned, så hvis I selv er ved at være i de uger, hvor man begynder at kunne mærke noget, så prøv at læg jer på ryggen på sengen og mærk efter. Giv jer god tid og leg eventuelt lidt med baby, så den vågner og giver igen. Det virker her, selvom min mor synes det er tarveligt at vække hende. Hihi.

Nu har jeg bare slet ikke lyst til andet end at ligge inde i sengen og snakke med hende. <3 Men jeg skal til svømning, og så er der scanning senere, så det må blive i eftermiddag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VORES FØRSTE KØB TIL BABYVÆRELSET: EN MR. WATTSON LAMPE